SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, July 6, 2010

Perfumerack.blogspot




cik zira ada cerita kan yang cik zira beli perfume kat satu blogshop ni
ada yang bertanya, maka cik zira kongsikan k



tapi sebelum tuh cuma nak bagi tahu
sekarang ni banyak sangat blogshop yang jual perfume kan
cik zira ni plak jenis ragu-ragu kalo perfume tuh murah sangat dari harga sebenar




ada lah satu ketika tuh, cik zira blogwalking lah cari perfume sebab perfume dah nak habis
tgk banyak blog yang jual harga murah sangat, takut nak beli, takut bukan yang original




dan, terjumpalah satu blogshop ni yang cik zira dah siasat
harga dia ngan harga sebenar beza tak banyak
tapi ada lah untung sket
jimatlah puluh ringgit jugak




terus sms tanya kenapa murah dan ori ke tak
owner dia kata, jangan risau, perfume dia sume ori, memang amek terus dari stoker yang hantar ke Parkson, Metrojaya macam tuh
sebab tuhlah dapat harga murah sket




macam-macam pilihan perfume yang ada
dan cik zira memang puas hati lah dengan perfume yang cik zira beli
dan servis pon best, tuan punya kedai ni namanya Nur
baik orangnya




buat sesiapa nak shopping perfume, memang cik zira cadang sangatlah shopping dengan Nur ni
memang best




agak-agak ada berkenan tuh, cakaplah korang tahu blog Nur tuh dari cik zira ye
tapi tak dapat diskaun pon
saje jek sebab dia tahu cik zira bagi tahu blog dia ni,,



ha, ape lagi, cepat jenguk blog perfume best ni



klik gamba kat bawah ni k:







selamat bershopping perfume ye,,~~






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 5 julai 2010 11.45 a.m.

5 comments:

ShA-RiFa said...

sgt2 suke entry nie...tq cik zira sudi share..
^_^

Shahira said...

hehe.
i pon regular cust from this blog.
:D

hazirah abdul rahman said...

u r welcome dEar,,=)

Perfume Rack said...

Cik Zira dearie,

Thanks for this posting!! xoxoxox
:)
Jom sapa nk beli jangan malu-malau ke perfumerack ye!

hazirah abdul rahman said...

shahira~~ oh ye ke dEar?best kan shoppin dengan nur?puas hati sangat


NUR ~~ u r welcome dEar,,memang patut buat, Nur best,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails