SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, July 12, 2010

tgk edward dan beli tiket





hi semua
hari ni hari isnin 12 julai 2010




semalam, ahad 11 julai, cik zira pergi tgk wayang cerita Twilight Eclipse
best
walaupon masuk dah 20 minit lambat, wayang 7.30 tp sebab maghrib dulu, buka puasa sket dulu, masuk pon dah terlambat dah
takpelah, asal dapat tgk jugak




puas hati dengan cerita
best
tp kali ni takdelah nak tgk sampai 4 kali macam new moon tuh
cukuplah tgk sekali jew




dan hari ni pon last nak berjalan di Penang ni
malam ni dah nak balik JB
esok pagi dah sampai JB, insya Allah




tiket dah beli dah
pukul 10.10 malam






nak balik dah
memang kena balik pun, dah lama sangat stay kat Penang ni
dah selamat pon gi kenduri Norish ngan Zaheeda




sedih nak tinggalkan Penang
lepas ni balik tunggu surat posting jela
dan insya Allah awal bulan 8 nanti dah keje, dapat mana pon tak tahu lagi
takut sebenarnya
yelah, dah nak keje dah upenye,,huhu





esok akan update blog dari uma atok plak, Live from JB
hari ni masih update di Penang, di rumah mami, esok kat uma atok dah
akan good bye penang malam ni dan welcome back to JB





macam-macam perasaan ada sekarang ni masa taip entry ni
susah nak digambarkan
yelah, lepas ni dah susah dah nak balik penang
cuti panjang macam raya yang seminggu tu pon mesti balik JB
kalo cuti panjang betul-betul baru leh balik penang




takpe
itu semua boleh dirancang elok-elok
yelah, keluarga di Penang pon dah jaga cik zira baik-baik
takkan boleh lupa jasa dorang pada cik zira




esok birthday mami
kang keluar nak cari hadiah untuk mami sebab malam ni dah nak balik
nak kena belikan siap-siap
kad nak buat sendiri




okeh ye, eh, tp sebelum tuh, sape belum tgk eclipse ni, tgk lah ye
best tau,,,=)



ini gamba semalam sebelum nak gi surau,,
buka puasa then terus masuk wayang,,=)







~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 12 julai 2010 8.30 a.m.

2 comments:

erienz said...

selamat pulang ke JB Cik Zira

hazirah abdul rahman said...

dah selamat sampai dEar,,thanx!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails