SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, September 19, 2010

berjubah putih



SALAM SYAWAL






semalam, 18 september bersamaan 9 syawal, cik zira mengenakan jubah putih 
jubah tuh simple, tapi cik zira suka sebab dia cantik, masa pandang jek jubah tuh tergantung terus berkenan, tu yang beli tuh






harga sebenar jubah ni dia letak RM180, tapi cik zira hanya dapat tawar sedikit jek, belilah dengan harga RM130, kalau ada sape-sape beli jubah macam ni harga lagi murah bagi tahu ye,, hee






cik zira berjubah putih digayakan dengan shawl corak ada warna MERAH dengan anak tudung lycra kuning dan pink dah diluarnya plak diselempangkan shawl putih






jarang berjubah kan, sesekali berjubah begini seronok jugak
nampak simple tapi tetap boleh cantik kalau kena dengan gayanya
lagipun kan jubah warna putih cam ni senang nak matchkan dengan pape warna pun, asalkan berani dan nampak cantik, itu aje






bila ntah lagi nak pakai jubah ni pulak,,
simpan jek dulu elok-elok dalam almari, sekurang-kurangnya dah ada 1 jubah putih, yelah jubah hitam dah ada dah 3 helai, nak juga ada jubah putih, lepas ni nak beli pun kena beli jubah MERAH plak,, ^_________*




amboi, senyum lebar nampak,, ^_____*






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 19 september 2010 1.54 p.m.

9 comments:

Mrs Azhar said...

cantik la.. suci je.. =)

~♥ iella ♥~ said...

nmpk ayu jer..slalu pun ayu gak tp nie brtambah ayu..hihi

putih..suci..bersih..

zura@iwan said...

slm aidilfitri....

lawa pakai jubah putih tu...

hazirah abdul rahman said...

mrs azhar ~~ putih kan,,sebab tuh nampak suci jek, cuba kalau MERAH,,hehe,, nampak ape ye,, ;)


iella ~~ bertambah ayu ye,, kena pakai putih selalu lah nampak gayanya,, thanx dEar,, =)


kak zura ~~ salam aidilfitri kak,, thanx,, jubah tuh memang cantik,, =)

~♥ iella ♥~ said...

tue la.warna putih nie mmg cantek. duk tngh cari kemeja putih nie.. cantek tngk org pakai..

pakai putih,merah tak ditinggalkan..hihi

hazirah abdul rahman said...

ha, betul-betul, kemeja putih padankan dengan scarf ke belt ke, cun tuh,,tak pun pakai vest, alamak ai, memang cantik,,


putih + merah = meletupsss,, ^___*

~♥ iella ♥~ said...

tau tak per..tue la yg nk carik sgt kemeja puith nie..leh pakai gn shawl warna macam2..klu ada merah lagik berseri2..hihi..

gaji nie nk g sambar 1. tapi tak jump lagi kat na jula kemeja putih.. ingt nk cari kemeja yg loose.

hazirah abdul rahman said...

betul-betul
kemeja putih senang nak pakai dengan apa-apa tudung pun kan



dEar,cari kemeja yang lengan panjang, loose, labuh, cantik,,


cantik sangat pakai,, =)

~♥ iella ♥~ said...

errrmm..seperti difikiran..mmg nk cari cmtue..tutup aurat...hehe..baik la plak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails