SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 14, 2010

ini baru betul-betul penat




SALAM SYAWAL
bawu sampai umah, kepenatan yang amat
bayangkan keluar umah dari lepas Zohor, ni kul seblas lebih bawu balik umah
badan memang sangat penat, mata sangat mengantuk tapi gagahi jua nak update blog
jangan risau, lepas ni konpem marathon entry raya cik zira memandangkan mulai esok tidak kemana-mana
jadi, blog kesayangan akan penuh dengan cerita raya dan gamba yang banyak
insya Allah





itu nanti-nanti ye update
skang nak cite kisah ari ni, pun masih tiada gamba
nanti entry bergambar kemudian ye





lepas zohor, hantar makcik balik kat Taman Daya
selepas itu terus ke rumah BFF kat desa jaya, tunggu yang lain-lain datang
dorang makan, lepas selesai sume kat umah BFF, menuju ke Jusco plak jumpa 2 sahabat di situ
borak-borak





kemudian, rumah kedua di Kempas, rumah ambrina
borak, makan kuih, cik zira tengok jela sebab puasa kan
lepas rumah ambrina, terus ke BBU, rumah Liyana, solat asar kat umah liyana
borak-borak jap, minum air terus gerak ke rumah Khadijah di saujana
tunggu sampai azan, cik zira buka puasa minum air coke
dari saujana terus menuju ke umah atok, sebab cik zira nak buka puasa
solat maghrib, pastu makan ramai-ramai





lepas cik zira solat isyak, terus ke Kg Kurnia plak umah Hanom
lepak, makan sate, ha, cik zira dah berbuka puasa, melantaklah, ape lagi kan,, hee
borak-borak amek gamba wajib setiap umah lepas tuh terus gerak ke rumah terakhir
rumah paling jauh di Taman U, skudai nun ha
dengan jalan jam sangat
sejam gak, sampai umah Iman dalam kul 10.30 cenggitu, borak-borak jap amek gamba pastu salam-salam
BFF hantar cik zira balik
THANX DEAR,,





penat tapi seronok sebab dah lama tak jumpa kawan-kawan sekolah
rasa best sangat
dan paling best time ni masing-masing dah boleh bercerita pasal tunang kawen sume
siap dapat kad jemputan lagi
buat sapa-sape yang mengenali FADZILAH BUNI, ex-MPP UUM, beliau akan berkahwin pada 15 Oktober ini ye
tahniah Fadzilah
insya Allah, kita datang nanti ke Dewan Jubli Intan tuh,,






itulah kisah seharian beraya umah member-member SIGS hari ni, 5 syawal
sekarang penat
mahu bersihkan badan sume kemudian tido
esok nak semangat update blog
stok gamba berlambak nak wat modal entry raya,, hee





esok plak ye






SALAM SYAWAL
MAAF ZAHIR BATIN







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 14 september 2010 11.51 p.m.

2 comments:

noor afzan said...

salam zira.
selamat hari raya ye =)

wah, puasa2 pun rajin jenjalan =)

hazirah abdul rahman said...

afzan
selamat hari raya jugak


haah, puasa pun tetap nak beraya,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails