SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, October 25, 2010

nak mata cantik tapi...




teringin kalau nak make up nak celakkan mata macam ni, tapi itulah...
masalahnya memang tak reti nak pakai celak cantik macam ni


mata cik zira dicelakkan oleh kalay menggunakan maybelline gel eyeliner





TAPI
nak sangat bercelak mata cantik sebab sangat suka tengok orang make up cantik tang mata tu celak memang sangat cantik, tengok mata mesti tak berkelip






MASALAHNYA
cik zira memang tak reti nak bercelak cantik cam tuh
yang ni pun member, si kalay tuh tolong celakkan sebab dia pakai yang celak maybelline eye gel tuh kan yang sangat besh tuh, cik zira pun gatal minta tolong dia pakaikan
sumpah sangat cantik!!
(sebab orang yang pakaikan, cuba kalau pakai sendiri,,,huhu)
 





buah hati dah nak belikan dah celak maybelline tuh banyak kali tapi cik zira tak bagi sebab cik zira kata takut tak pakai sebab tak reti macam mana nak pakai cantik-cantik, takut nanti pakai comot plak,,huhu






agak-agaknya bilalah ea dapat pakai celak cantik macam ni lagi...







tengah berfikir
cuba pakai pun tak pernah, macam mana nak pakai kan kan
orang kata nak 1000 daya, tanak 1000 dalih
pilih cik zira pilih, nanti dah reti pakai, barulah dapat mata cantik bercelak macam minah arab
nak ke tanak ke?
PILIH jangan tak PILIH
^__________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 24 oktober 2010 2.45 p.m.

6 comments:

Cik Zuliana Harun said...

sis... boleh la.. dulu nana pun tak pandai nak pakai celak macam ni... tapi bila try lama-lama mesti dah pandai.. cuba la...

kalau nak pakai hujung mata tu kena tarik sikit, biar dia tegang.. pastu pakai la eyeliner tu slow2.. mesti boleh punya... mula-mula mmg comot sikit kot.. tapi tak pe la, belajar sikit2 dulu..

hais, apa la yg nana membebel panjang-panjang ni... anyway, gud luck sis.. ;p

hazirah abdul rahman said...

okeh-okeh,since nana dah bagi kata-kata perangsang ni,harus mencuba,,nanti k,dapat gaji terus nak rembat eyeliner gel ni, memang besh!



thanx ye nanaku,, =)

Cik Zuliana Harun said...

heheheh... ye2.. nanti kalau dah cuba pakai sis share la kat belog..

ur welcome sis.. >___<

hazirah abdul rahman said...

itu sudah MESTI!! hehe

Farrah Hasna said...

si cantik zira dah try ker pakai celaj ni sendiri? ok tak

hazirah abdul rahman said...

belum lagi dEar,
beli pun tak,, hehe



kalau beli pun entah bila nak pakainye,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails