SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 24, 2010

bila nak jadi english lady lagi ye?




semuanya masih disimpan rapi
baik gown kembang tuh, sarung tangan cantik tuh, topi pink tuh, clutch MERAH tuh
semuanya disimpan baik






entah bila lagi nak pakai
kenangan tau
kenangan dinner terakhir bersama kawan-kawan cohort tersayang 
dan cik zira dapat best dress lagi,, hehe,, happy yabeda beduuu!!!






selalu kalau tengok gamba masa dinner ni terfikir bila lagilah nak jadi English Lady macam masa dinner tuh?






nampak gayanya
kena simpan dululah sehingga sampai masa dapat melaram dan menggayakan gown kembang tuh lagi sekali







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 23 november 2010 8.13 p.m.

4 comments:

Watie Abd Rahman said...

zira.. buat tag akak boleh noo??? http://nawnaj.blogspot.com/2010/11/kids-and-baby-foto-contest.html

hazirah abdul rahman said...

insya Allah kak,, =)

Watie Abd Rahman said...

ok sayang..akak xde hal pun.. haha! akak dh buntu nk letak sape dh. kene tag smpai 8 org.. tu yg akak letak je name kamu.. :)

hazirah abdul rahman said...

oh, ok kak,,
sory tau,,
tapi dah jenguk tag nya,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails