SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, November 2, 2010

dukacitanya

bertolak dari umah kul 6 pagi macam tuh
on the way tuh rasa happy sangat sebab tak sabar nak jumpa kawan-kawan semua
tapi anwar dengan amalina kata jalan banjir teruk, jalan kena tutup, kena lalu jalan alternatif
da cuak dah






pastu dengar dalam radio pun jalan banyak tutup sebab banjir sangat teruk






tak henti-henti sms sume tanya macam mana
ada yang dah patah balik sume
kecewa lah jugak






terus bersms bertanyakan perkembangan dengan harapan semuanya ok






tup tup dah nak sampai di juru, konpem kata konvo kitorang dibatalkan
aduhai
SUNGGUH KECEWA dan dukacita






kesian sume orang, kesian parents kitorang yang nak tengok anak masing-masing naik pentas, pakai jubah suma tidaklah kesampaian
abah rilek sahaja, dia kata takpelah, nak buat macam mana kan






parents ramai yang dah berpatah balik
sedih memang sedih, dahlah tak dapat jumpa kawan-kawan
pulak tuh, tak merasa  lah nak berkonvo macam yang lain
memang sangat sedih, tapi nak wat cane kan, dah nasib kitorang macam ni
nak sambung blaja balik semata-mata nak konvo, tak payahlah kot, hehe





maka, singgahlah penang, berjumpa dengan keluarga khalis sebelum abah tinggalkan cik zira di Penang ini untuk pulangkan jubah dan amek transkrip ijazah
jadi, cik zira sekarang berada di Penang buat sementara waktu dan akan pulang ke JB nanti






tapi, dalam kul 1 tengah hari cenggitu, member-member sms kata jalan dah ok, dah boleh pulang jubah, dah tak banjir, boleh masuk UUM
alahai, sayang betul lah, kalau tak tangguh boleh setelkan semua hari ini
memang sangat sedih





harap sangat dapat jumpa kawan-kawan bergambar kongsi cerita pasal sekolah masing-masing, tapi hajat tidak kesampaian
sungguh sedih
apalah hikmah di sebalik semua ni
bilalah kitorang dapat jumpa lagi agaknya






itulah kisah konvo cik zira
kalau orang lain dapat pakai jubah happy-happy dengan keluarga tersayang semua, bergambar dengan rakan-rakan, cik zira dan teman-teman sangat berdukacita dengan apa yang terjadi kepada kami






takpelah, selamat bergraduasi ye teman-teman tersayang
ini semua sudah suratan
pasrah jelah
insya Allah, panjang umur ada rezeki, jom kita wat reunion jumpa semula semuanya







mood cik zira sekarang sangat sedih tapi perlu pasrah sebab semua yang terjadi ada hikmah
sedih memang sedih tapi apa boleh buat, ini nasib konvokesyen cik zira dan rakan-rakan
=(






~sekian~





k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 2 november 2010 1.10 p.m.

3 comments:

puterihannan said...

takkan la terbatal terus??? tak patut le pulak rasanya... once in a life time opportunity... tak patut!!

wany said...

xcancel zira.cume di postponed dlm sebulan dua..plg lewat awl januari dia kan buat konvo tuk kite

hazirah abdul rahman said...

kak fatin ~~ tak batal, tertunda kak, tapi itulah, dah tak sebest kalau real, ni tunda2, tak best,, huhu



kak wany ~~ tahu kak wany tapi dah tak best, rasa dah tak pergilah,,huhu, kak wany pergi ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails