SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, November 23, 2010

hari ini dan esok





hari ni kena pergi sekolah bekerja sehinggalah hari jumaat nanti
kiranya mingu ni minggu bekerja lagi, start sabtu barulah cuti panjang






hari ini cik zira ke sekolah pakai simple sahaja dan temanya hitam putih
kalau minggu bertugas ni tak payah pakai baju kurung pun, tapi pakai pakaian yang sopanlah
dan hari ni cik zira memang sopan seperti biasa, *wink*






cik zira pakai baju kurung arwah mak belang hitam putih + inner sebab baju kurung dulu-dulu kan jarang, baju kurung ni cik zira jadikan macam blouse labuh
dipadankan dengan seluar hitam palazo
tudung cik zira pakai cotton shawl hitam
nah, itu sahaja! memang simple dan sopan
nak pergi sekolah jek kan, pakai simple sahaja lah 







em, tak sempat nak letak gamba pergi sekolah pagi tadi
t kalau sempat cik zira tepek ye, entry ni tepek bajunya sahaja






dan untuk esok
Jamuan Akhir Tahun kat TS Hotel, Taman Scientex, cik zira bertemakan MERAH you all!
best best best






cik zira akan pakai dress MERAH hitam dan sarungkan kat luar baju kurung chiffon MERAH dan pakai shawl corak MERAH hitam
kasut tak tahu lagi nak pakai kasut ape, ada heels MERAH cantik tuh tapi tak suka kalau ada event pakai heels, nanti susah nak ke sana ke mari, lagipun jadi pengacara majlis esok
tengok nanti kena fikir kasut apa yang sesuai






khamis dan jumaat tak tahu lagi nak pakai apa
biasa-biasa jelah kan
^___________^








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 22 november 2010 1.28 p.m.

2 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Hai Cik Merah... Boleh..??

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

hazirah abdul rahman said...

oh, ok encik chilabaey,,
terima kasih atas jemputan ye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails