SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, November 5, 2010

tudung bungkus




inilah hasilnya kalau tiada kerja nak dibuat di pagi hari
dengan memakai baju kelawar lagi, duk depan cermin amek cotton shawl tuh, bereksperimen memakai dan membelit cotton shawl itu menjadikan ia bertajuk 'tudung bungkus'
hehe






nak tengok macam mana rupanya tudung bungkus ini?
jom tengok!







haha
inilah gaya tudung bungkus cik zira
ntah pape
baju hijau tudung kelabu
hentam jelah, nama pun main-main depan cermin






muka pun lazat, tak mandi lagi time tuh, hehe
yelah, tengok orang cantik pakai tudung macam mana pun nampak cantik, heran tapi sungguh kagum
dorang men belit jek, men bungkus jek tapi tetap nampak cantik
itu yang cik zira pun nak try lah jugak, tapi hasilnya jadi macam gamba kat atas tu lah,, ngee






ingat tengah hari tuh nak keluar nak gayakan lah tudung bungkus ni, tapi buat lagi sekali tak jadi plak
last-last pakai macam kat bawah ini guna cotton shawl yang sama, warna kelabu itu







kawan-kawan, gadis-gadis cantik sekelian
cik zira tahu ramai dah ada koleksi cotton shawl yang sangat best ni
tapi buat yang takde tapi teringin nak dapatkan cotton shawl yang sangat gojes dan menjadi pilihan gadis sekarang untuk memakainya, cik zira ada jual, tapi dalam minggu depan
dapatkanlah k, sangat best pakai dia dan macam-macam cara korang boleh gayakan tau
korang yang takde mesti dapatkan cotton shawl ni untuk koleksi korang
memang best pakai, percayalah!






eh, macam mana plak ni??
dari kisah tudung bungkus alih-alih masuk kisah jual tudung
haha
asalkan sama, pasal tudung jugak, takpelah, dimaafkan, takdelah lari topik sangat ye tak?
^__________*







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 4 november 2010 10.15 a.m.

2 comments:

princess pisang said...

brape ringgit yer shawl cotton?

hazirah abdul rahman said...

RM 17 dEar, tapi belum jual lagii, tunggu ye,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails