SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, December 1, 2010

Jojo Fashion 2 Las Cruces




cik zira bukanlah seorang yang gemar bermain games di komputer
dulu masa dekat UUM pernah jugak, itu pun kalau dah bosan sangat tak tahu nak buat apa, mainlah games untuk menghilangkan bosan di dada,,,
ada eh pepatah bosan di dada,, bolehlah, pepatah baru dari cik zira,, ;)






tapi sejak semalam dan hari ni, memandangkan cuti sekolah ni tak pergi mana pun, duk rumah sahaja, maka mainlah games Jojo Fashion 2 ni lagi sekali
yelah, cik zira kalau bab main games ni memang akan cari games baju-baju dan games masak-masak
memanglah suka
games lain tuh tak minat sangat






pastu bila main tuh, mesti suka tengok baju cantik-cantik dan berangan pulak tuh nak jadi model kartun dalam games tuh, boleh pakai baju semua yang cantik-cantik






lagi geram bila ada baju untuk tema black tie atau wedding
alamak ai, memang cantik
nasib baiklah games,, hehe






jadi, aktiviti kalau bosan kat umah ni tak tahu nak buat apa selain melawat tapak blog MERAH ini dan melawat tapak blog lain, cik zira akan tumpang komputer chenta hati 1 dan main






kesian kan
ingat cuti panjang sket ni dapatlah ke sana, tapi tak boleh
apa boleh buat, bersabar jelah,, huhu






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 30 november 2010 2.12 p.m.

2 comments:

cik EPAL said...

kita pon suka main game ni. jojo yang first second tu sume habis da. hehe. dah habis je main, mesti ulang balik main nak dapatkan 5 bintang punya pasal. muehehe

hazirah abdul rahman said...

cik EPAL ni memang rajinlah..


kita kalau bosan sungguh tuh baru buat macam cik EPAL lah, takdelah bosan sangat nanti,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails