SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, February 7, 2011

TUTORIAL : cotton shawl





salam sayang buat semuanya,,,






nampaknya cik zira telah berjaya membuat satu video bagaimana memakai cotton shawl dengan cara mudah dan cepat sekali. 






apa yang diperlukan hanyalah :


  • cotton shawl
  • inner neck
  • pin
  • keronsang




itu sahaja yang diperlukan. kalau nak ubah gaya pun boleh ikut kreativiti masing-masing k.






jadi, dengan bantuan chenta hati 2 yang tolong amekkan video ni, maka terhasil lah video tutorial pertama daripada cik zira tentang cara mudah memakai cotton shawl.






dalam video ni cik zira tunjukkan tiga cara mudah memakai cotton shawl ye. 
selamat menonton!!







harap kepada sesiapa yang request tuh dapatlah tangkap cara yang cik zira tunjukkan tuh. mudah sangat-sangat. dalam video tak kemas sangat tapi kalau korang cuba tuh kemaskanlah mana yang tak kemas k.






harap video ini dapat membantu tau.






selamat mencuba!!








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 3 februari 2011 7.10 p.m.

6 comments:

misz mYa Da said...

wah sng je ghupenye...tp, cik zira de jual inner neck 2 ke??

hazirah abdul rahman said...

haah, senang sangat dEar,,=)


itu kt bedal pakai syria yang saiz kecik jew jadikan inner neck,, hehe

Zuliana Harun said...

hahahahaha.. comelnyaaa... paling comel bila nak pin tudung tu pastu dia jatuh.. hehehehe.. mesti tak tahan nak gelak kan time tu. hhehe..

tq, akhirnya tahu juga macamana nak pakai tudung tu.. tq sis. <3

hazirah abdul rahman said...

hahahaha,, haah, boleh plak jatuh padahal ingat dah pin,, ngee
memang kena tahan gelaklah, chenta hati 2 pun tahan gelak,, ;)



hope nana leh pakai cenggitu ye pas ni,, =)

Zuliana Harun said...

HEHEHEHE.. ye ke? okay sis.. tq taw.. finally sis buat jugak.

hazirah abdul rahman said...

u r most welcome nana,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails