SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, March 16, 2011

risau




salam sayang semuanya






maaf, tak berkesempatan nak update blog macam selalu sebab sekarang bukan di jb kan, jadi masa nak update blog tiada. ini pun sekejap je boleh online.






hari isnin sampai shah alam, duduk rumah bik sah di putra heights. sempat jumpa chenta hati 1. borak-borak sekejap.






semalam baru sampai penang. risaulah, banyak benda nak kena buat sebenarnya. dan kalau uruskannya sendiri, memang lah serabut kepala otak. lepas dah berbincang dan tanya pendapat kak emy, baru tahu apa yang nak kena tambah dan nak kena bincang lagi dengan buah hati.






risau sangatlah. perkara penting macam ni kena amek serius. bukan main-main. kahwin nampak macam mudah kan? tapi sebenarnya banyak benda nak kena buat lagilah kalau pasangan anda jauh macam cik zira ni.






esok malam balik JB semula. nak kena prepare untuk interview 24 Mac. itu lagi satu menakutkan. ada dapat email anwa forwardkan pasal budak-budak yang ceritakan pengalaman interview dorang dan soalan-soalan yang diajukan. balik nanti nak kena study untuk interview. takut sangat,, huhu






kawan-kawan, kalau cik zira tak update blog tu, minta maaf ye. baca cerita yang mana ada tau. balik JB nanti insya Allah cik zira update seperti biasa.






korang jaga diri elok-elok tau.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 16 mac 2011 12.55 p.m.

7 comments:

Fay said...

Salam Zira,rasanya lama x jenguk blog Zira..Nway tahniah jadi cikgu full time huhhuu. Interview SPP? Ermm kalau interview tu ada personal questions,semasa dan byk lagi. Kena tau isu semasa,senarai menteri kabinet terbaru,MBMMBI,Sapa pengarah pelajaran negeri..byk lagi bab bergantung ngan interviewer..Bykkan membaca dan jg lupa pakai nametag..kkkk..nway break a leg ya.

Fay said...
This comment has been removed by the author.
Zuliana Harun said...

gud luck sis.. nana doakan semuanya berjalan dengan lancar.. :)

hazirah abdul rahman said...

Fay :



terima kasih banyak dEar. kita cuba jadikan panduan nasihat yang kamo berikan. memang sangat berguna. nanti nak kena study dan prepare untuk interview tu. takut tapi kena terima kenyataan.



thanx so much dEar,, =)

hazirah abdul rahman said...

Zuliana Harun :



thanx so much nana.AMIN,, =)

Fay said...

No prob..my SPP interview so 'past tense'..hehehe..I could not sleep at night and my sister in law cakap'first time aku dengar org berckp BI dalam tidur kak' hehehe..sampai terbw-bw dlm tidur tu..Hadapi ngan senyuman k.

hazirah abdul rahman said...

alala. lawaknya sampai termimpi,entah2 kita pun macam tu nanti,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails