SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, June 27, 2011

boleh begini dan juga boleh begitu





nak suruh cik zira jadi english lady to be gitu?






boleh saja, sila tengok gamba di bawah







nak suruh cik zira jadi ala-ala makcik berkain batik?






juga boleh, tengok pula gamba di bawah ini...






tapi, hari-hari cik zira sebenarnya adalah biasa-biasa sahaja, ringkas dan simple untuk bertemu anak-anak di sekolah...






di bawah ini salah satu contoh gaya cik zira sehari-hari sebagai seorang guru yang dipanggil Teacher Hazirah oleh anak-anak muridnya.







 walau macam mana pun pandangan orang lain kepada kita, 
terutama dari segi penampilan kita, orang hanya memandang daripada luaran, 
tapi diri kita sendiri yang perlu kenal dan faham siapa kita sebenarnya 
dan biarlah seburuk mana sangkaan orang pada kita, jadi diri kita yang sebenarnya. usah jadi orang lain~cik zira






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 26 jun 2011 9.35 p.m.

6 comments:

si tuan putri kiUt said...

feewiittttt...sukaaa yg pakai topi tuuu...hehehe

GadiS said...

setuju sangat dengan ayat ujung tu..

dark r0se said...

tetap cantik!;)

hazirah abdul rahman said...

si tuan putri kiUt :



fewitwit ye kak? hehe,,
itu masa dinner last belajar,, english lady style,, =)

hazirah abdul rahman said...

GadiS :



kita pun begitu,, sebab kita yang buat ayat tu,, ngee

hazirah abdul rahman said...

dark r0se :



thank you ros dEar,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails