SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, June 7, 2011

shopping langsir di nagoya






wah, kan dah kata, kalau tak duk rumah petang ni cik zira keluar dengan BFF, dia temankan cik zira shopping langsir tema merah putih untuk majlis disember nanti. BFF kata kat nagoya memang murah, semeter kain langsir cantik-cantik baru berapa je.






cik zira tak pernah tau ni shopping langsir sendiri. selalu ikut bik ani jek beli. tolong pilih-pilih. tapi kali ni cik zira beli sendiri. diam-diam, tak nak bik ani tahu. nanti minta tolong dia jahitkan je sebab langsir umah memang semua bik ani yang jahit. kira tukar langsir barulah untuk bilik utama dengan bahagian atas ni nanti. barulah nampak cantik sikit dan ikut tema,, =)






nanti bila pasang langsir baru disember nanti baru semangat sikit nak ehem-ehem,, ngee






kalau langsir dah siap, lepas ni misi mencari cadar cantik plak dengan bantal dan segala tuh,, pelan-pelan, masa ada banyak lagi. tapi mana yang boleh beli sikit-sikit, belilah dulu kan kan,, ;)






okeh, ini sahaja entry ringkas petang ini.






malam kang entry makanan buka puasa k,, ^___*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 7 jun 2011 11.00 a.m.

2 comments:

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

hazirah abdul rahman said...

ok, Insya Allah akan dijenguk blog kamo,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails