SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, July 18, 2011

semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Amin.





hari ini hari Isnin, 18 Julai 2011 bersamaan dengan 16 syaaban.






hari ini nanti di waktu petang, masa perhimpunan, cik zira berdoa sejak beberapa hari supaya hari cerah dan tidak hujan supaya apa yang cik zira rancang sendirian bersama anak-anak yang cik zira ajar berjalan dengan baik dan cik zira dapat rasa apa yang cik zira inginkan untuk petang nanti.






nyanyian Action Song beramai-ramai, seramai beratus budak darjah 1 hingga 3 diharapkan sangat menjadi dan semua terhibur. pasti bergema satu sekolah kalau semua bersemangat nyanyi dan buat gaya bersama!






harap sangat semua berjaya. Action Song + Master of Ceremony + The Launching. Amin Ya Allah.






ingat nak amek videolah kalau jadi nak tengok mesti best.






sama-sama doakan cik zira rancangan ni berjaya ye dan petang ni tak hujan. nak sangat bagi anak-anak sekolah tuh terhibur nyanyi beramai-ramai. Insya Allah.








~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 17 julai 2011 10.00 p.m.

2 comments:

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

cikdu nih baik la!;)

hazirah abdul rahman said...

hehe,, sebab sayang budak-budak, nak bagi dorang pandai,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails