SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, July 13, 2011

Tudung CT masih tiada stok, maaf ye!





maaf sangat-sangat kat semua yang bertanyakan pasal Tudung CT manik yang cantik tu. lagi-lagi nak dekat raya ni memang tudung tu dicari ramai.






bukan apa, tudung ct tuh memang cantik sebab penuh dengan manik sekelilingnya. kalau dekat tempat lain atau butik pun cik zira tengok paling murah harga dia RM60-RM70. tapi dekat cik zira, jual murah je dan memang puas hati bila pakai.




contoh cik zira memakai Tudung CT Manik dengan anak tudung syria,, =)





cik zira memang tunggu je stok ni, akak stoker tu kata memang belum ada stok. kalau ada je, cik zira janji terus buat jualan k untuk Tudung CT Manik ni k, tapi harga mungkin naik sebab stok ni memang limited dan special edition.






jadi, tunggu jelah cik zira bagi tahu bila ada stok ok.






terima kasih.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 11 julai 2011 9.23 p.m.

2 comments:

L@dyKichiMachiko said...

cantikk tudung tu..org yg pakai pun cantik gak

hazirah abdul rahman said...

tudung tuh memang cantik dEar, tapi sayang takde stok buat masa sekarang,,


btw, thanx atas pujian diberikan,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails