SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 6, 2011

Tudung CT Manik memang cantik tapi sayang tiada stok,, =(





jika semalam cik zira bercerita pasal raya cik zira yang pakai gabungan warna MERAH dan hijau kan. hari ni cik zira nak sambung tudung apalah yang cik zira pakai dengan baju tu.







memandangkan dress dah MERAH, kebaya dah hijau, jadi, cik zira tak nak tambah warna lain dah, cik zira padankan dengan Tudung CT Manik yang cik zira pernah jual tuh, pakai warna hijau jugak.






di dalamnya, cik zira pakai syria arab warna pink-oren yang memang sedap sangat pakai inner ni. cik zira amek stok tak banyak, jual dekat cikgu sekolah, cik zira amek untuk diri sendiri pun 3 helai sahaja, tapi memang best sangat pakai. dengan tudung ct boleh, nak pakai shawl pun boleh tak perlu risau nampak leher.






sebenarnya bila dah ada inner neck dan tudung ct ni, macam-macam gaya jek boleh pakai dengan cara mudah namun tetap cantik. antara 2 gaya mudah seperti di bawah :



 gaya 1

gaya 2




kepada sesiapa yang bertanyakan pasal Tudung CT Manik ni, cik zira minta maaf sangat-sangat ye, memang dah order dari sebelum puasa lagi, tapi masih takde stok. cik zira pun suka sangat Tudung CT Manik ni sebab memang cantik dan harga sangat berpatutan. tunggu jelah kalau ada rezeki, adalah tudung ni lagi ye.






buat anda semua yang tak berani atau belum pernah pakai tudung ala-ala ct ni, cik zira sarankan cuba sebab mudah dan ringkas tetapi cantik. senang, bila dah ada inner neck macam cik zira tuh, sarung jelah tudung ct di bahagian luar. sesekali kan, kalau dah asyik pakai shawl, syria dan tudung ekin, apa salah cuba tudung ct plak kan,,, ;)






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 6 september 2011 7.37 a.m.

6 comments:

Lyaa Suriany said...

sis.
inner neck tu cantikkkkkkkkkkkkkkk sgt

hazirah abdul rahman said...

cantik lya,
memang sedap pakai, kalau pakai kemas dan selesa,


lya nak ke? ada tinggal lagi 1 warna dark brown.


pape, sms macam biasa k dEar,, =)

Rizawati Abd Rahman said...

nape x amik stok byk2 laling oii!! akak nak jugakkk!!!

hazirah abdul rahman said...

akaaaakkk!!
ingat akak dah tak baca blog kt,,



em, itulah, kt try tanya stok ada lagi tak, tapi memang best,,, =)

Rizawati Abd Rahman said...

ish.. akak bace la. cume xsempat nk tnggal jejak je. kalo ade stok, roger2 akak ye. akak nak beliiiiiii!!!

hazirah abdul rahman said...

ok kak wati, kt akan roger akak bila ada stok,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails