SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, October 6, 2011

kursus hari ketiga





masa nak keluar rumah semalam pagi, ingatkan dah terlewat ke, jam tersalah ke, sebab pukul 7 pagi dah terang macam pukul 8. terkejut je. sampai awal dan macam biasa masih dapat parking yang best. 







kursus hari ketiga lebih kepada bagaimana nak buat lesson plan mingguan yang melibatkan kesemua kemahiran iaitu listening & speaking, reading, writing and language arts. kitorang diajar membuat lesson plan yang mudah supaya pengajaran berkesan dapat dijalankan. perbincangan dalam kumpulan diadakan untuk menghasilkan lesson plan mengikut kumpulan masing-masing dan kemudiannya dibentangkan dan dikomen. sama-sama belajar.






semalam sangat letih, bangun pagi pun terlewat dan balik petang tu terus tidur. bangun baru asar sebab letih sangat. makan tiga kali semalam. sarapan laksa penang. makan tengah hari nasi + kepak ayam sambal + sayur lemak + sambal belacan. malam cik zira ratah lauk ikan masam manis + kari kepala ikan + telur dadar.






kursus lagi 2 hari jek. tak sabar nak habiskan. minggu depan boleh pergi sekolah mengajar seperti biasa dan jumpa anak-anak cik zira. rindu kat dorang dah,,, =)






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 5 oktober 2011 8.10 p.m.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails