SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, October 24, 2011

Kurung Moden Chiffon Manik gaya cik zira





kurung yang cik zira pakai masa majlis perkahwinan BFF yang lepas adalah dari koleksi ...REDshop... sendiri. sangat cantik dan terletak bila pakai sebab jenis kain chiffon dan ada lining.


warna hitam-ungu saiz M




sarat dengan manik dan bling-bling membuatkan baju yang simple nampak menyerlah. 






masih ada stok untuk warna lain di ...REDshop..., jenguklah sekarang. yang cik zira pakai tu hitam corak ungu saiz M.






kunjungi ...REDshop... untuk melihat koleksi jualan di sana ye. terima kasih.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 17 oktober 2011 9.15 a.m.

4 comments:

neelea said...

This baju very nice...
wahh...makin berseri2 bride to be nih yer...hehe...
zira,kalau tau mane2 tmpat for wedding dress yang menarik,do share yer? amy tgh cari2 juga nih..hehe
All the best dear =)

hazirah abdul rahman said...

thanx dEar,
berseri ye,,ngee
nak yang area mana amy? dekat dengan taman U dekat sini, de chenta bridal ada baju cantik2,, =)

neelea said...

for bridal mmg dah ade...cume rase baju mcm nk cari yg lain..hehe..
xpe,nt kite tgk update blog nih..hehe..

hazirah abdul rahman said...

kita semua beli dah siap je amy. senang lepas kahwin boleh pakai lagi, tak pun buat sewa,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails