SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, November 8, 2011

makan terakhir bersama sebagai tunangan





masa cuti yang lepas, encik buah hati hantar cik zira dekat simpang pulai, rumah abah, kitorang sempat makan bersama terakhir kalinya sebagai tunangan. sebabnya, lepas ni jumpa lagi sekali untuk majlis disember pulak.



buku menu yang sangat best, tak puas selak




jadinya, kitorang luangkan masa makan dan berborak sebelum buah hati hantar cik zira di rumah abah. kira makan malam bersamalah dulu. mula-mula nak makan kat pizza hut sebab cik zira teringin ice blended sedap pizza hut, tapi kat simpang pulai tu pizza hut nya belum buka. jadi, pilih makan di Old Town White Coffee jelah, banyak jugak boleh makan.


 mee wantan cik zira. biasa sahaja sebenarnya 
tapi sebab nak sangat, rasa pun tetiba sedap,, haha

makanan kami,,, =)




buah hati makan mee kari, cik zira makan mee wantan. entah teringin apa ntah, keje nak makan mee wantan jek. minuman cik zira amek orange ice blended dan buah hati amek mocha ice blended. makanan tambahan kitorang amek roti bakar dengan roti macam benjo tu, lupa plak namanya.






seronok pulak bila teringat sebab itulah masa bersama terakhir kalinya sebagai tunangan,,, =)






oh, makan dekat situ hari tu jumlahnya dalam RM 47++. suasana makan memang ala kopitiam. makanan dia pun sedap ala kopitiam jugak. jadi, selesa dan sedap. 







ini sahaja untuk entry petang ni k. dah balik sekolah tadi, bawa balik daging nak kasi dekat mak leha. boleh bawa kad sekali bagi mak leha. ok, nak rehat-rehat dulu ye.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 7 november 2011 10.47 a.m.

6 comments:

cik chinta said...

sweet je entri

Bit Xamri said...

Hehehehe....semoga akak dengan bakal suami bahagia!!!.. :)
sy suke laksa dekat old town..hee

~azillakhalison~ said...

saye suke hor fun :))..
semoge semuenyer bejalan lancar c.zira

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :



sweet ea,,, ;)

hazirah abdul rahman said...

Bit Xamri :



Amin, doakan ye.



anyway, laksa penang ke sedap? banyak makanan yang sedap kan kat sana,, suka sangat!

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :



sedap ea hor fun nye? nak try lah. terima kasih dEar, doakan tau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails