SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, January 23, 2012

Journey 2 : The Mysterious Island




movie ini sangat seronok.






penuh pengembaraan. ikatan kekeluargaan, semangat kerjasama, kelakar dan memang penuh dengan benda pelik yang sangat best macam dalam buku semua diterjemahkan semula dalam cerita ni.






the rock yang best jek berlakon. dia nyanyi sedap! ayah pelakon perempuan tu pun sangat kelakar dan menghidupkan lagi cerita ni.






sape belum tengok lagi cerita ni, silalah tengok. cerita yang tak perlu fikir apa-apa dan sangat santai. cik zira suka. lagipun dah lama tak tengok movie, bila tengok seronok pulak tu, jadi cik zira cadangkan kalau korang tak tahu nak tengok cerita apa, tengoklah cerita ni k.






Journey 2 : The Mysterious Island






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 23 januari 2012 12.56 p.m.

5 comments:

Azuan said...

dah tengok!

hazirah abdul rahman said...

best kan kan

awek_utara said...
This comment has been removed by the author.
awek_utara said...

betul3...heheh..enjoy jek tgk..bapak heroin tu, pe nama dia, gabby ke hape, kelakar kn..tp part touching time dia nk korek emas bwk balik tu..

plg best dorgnye animasi grafik..masyaAllah..sgt2 cntiok kn tmpt dlm film ni..klu lah wujud btul2, saya mahu pergi!!!..tp sygnye, ianya hanyalah fantasi semata;((..(mgkin syurga indah sebegitu malah lebih indah dr itu kn?)..anyway, film ni mmg best la..hihihi..

hazirah abdul rahman said...

setuju sangat2. filem ni memang best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails