SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, January 23, 2012

makan malam di A&W.





wah, bagus betul kan. paginya cerita pasal teringin nak makan A&W dekat ENTRY INI. malamnya terus dapat makan. tapi, tak makan apa yang teringin tu, cuba makan double fortune daging.






bergerak dari rumah lepas maghrib. sampai beli tiket tengok movie dulu. lepas tu terus menuju ke A&W sebab tersangatlah lapar. cik zira ni bukan boleh lapar pun. mesti nak kena makan cepat-cepat. pulak tu sampai takde sape pun dalam A&W tu, kitorang buat macam kedai sendiri je,,, hehe







makan-makan bagi habis, borak-borak lepas tu baru tengok movie. cerita yang best. entry lepas ni cik zira cerita pasal movie tu plak ye.






oh, cik zira tidak keluar bersama suamiku, dia ada urusan, jadi keluar bersama adik-adik ipar sahaja,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 23 januari 2012 12.39 p.m.

2 comments:

Sue Sumie said...

lama tak makan A& W......

hazirah abdul rahman said...

pergilah makan, sedap!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails