SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, January 5, 2012

kek yang sedap-sedap.





selain suka bila balik penang jumpa suami dan dapat bersama si comel-comel, cik zira juga suka sebab dapat tengok adik ipar cik zira, hanim membuat kek, tart, cupcakes dan apam comel-comel untuk tempahan. kalau hujung minggu banyak tempahan untuk majlis kahwin atau bertunang.






puaslah cik zira makan fruit tart dengan blueberry cheese tart. siap dapat bawa balik JB lagi. seronok!!






selain tart, cik zira juga dapat merasa pavlova yang diperkatan ramai sekarang ni. selalu tengok orang makan. sekarang dah dapat rasa sendiri. nak buat tu memang tak akan lah kan, kalau makan memang laju je.






sempat juga tengok dan amek bau kek tempahan hari jadi yang seberat 1.5 KG. kek blueberry cheese tu siap ada lilin comel lagi tau. tak dapat rasa, dapat amek gamba pun jadilah.






kesimpulannya, bila balik penang, dapat makan sedap-sedap jugak dan dapat merasa kek lah, tart lah, apam lah dan semua yang sedap-sedap jugak. tak payah pun pergi kedai kek ke, makan kat rumah je dah macam yang beli punya tau sedapnya,,, ^___^






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 5 januari 2012 12.21 a.m.

7 comments:

ratna said...

WOW!

Wanie-san said...

pavlova tu meriahnye...
mmg teringin sgt nak rasa..huhu

hazirah abdul rahman said...

ratna :



meh kita tolong sambungkan,,



WOW!! sedapnya!!,,, ^__*

hazirah abdul rahman said...

Wanie-san :


sedap. lemak, manis masam semua ada. makan sejuk-sejuk sedap,, =)

vanilla said...

adik ipar zira amek tempahan kat penang eh? nak tempah jgk blh x...ada fb or blog ke?

hazirah abdul rahman said...

haah, dia amek order dekat penang. ada blog dia, tapi nak senang, terus kontek dia ea.



hanim : 017-4144886



bagi tahu kamu tahu dari blog akak ipar dia tau,, =)

vanilla said...

orait2...tenkiu dear =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails