SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, February 13, 2012

guna silkygirl perasan muda ke?




produk dan jenama silkygirl merupakan antara produk yang cik zira guna sejak sekian lama. selain fair & lovely dan safi balqis, silkygirl pun antara yang cik zira gunakan seharian.






walaupun jenamanya macam bunyi untuk remaja dan gadis-gadis, tapi cik zira percaya ianya sesuai juga untuk umur seperti cik zira di pertengahan 20-an ni. tak kisahlah lisptik dia ke, face powder ke krim dia ke, pendek kata, semua produk silkygirl sesuai untuk semua usia dan sangat berpatutan harganya. memang mampu dimiliki oleh semua.






sekarang ni cik zira guna 3 produk silkygirl. lipstik moisture rich pure 24 yang harganya RM 16++ sahaja. kemudian lightening pressed powder 02 light RM 19++ rasanya dan juga Magic BB Cream tak silap harga dalam RM 18++ macam tu. harga murah kan kan?





kat bawah ni sedikit info tentang produk yang cik zira gunakan.



Silky White Lightening Pressed Powder ( cik zira guna light )

The answer to a flawless and more translucent skin. Contains lightening complex and SPF25 to make skin appear fairer. This oil-free powder gives you just the right amount of coverage for a natural and matte finish.



Moisture Rich Lipcolor ( cik zira guna nombor 24 - pure )

A moisturizing lipcolor that provides full coverage with a lustrous finish. Enriched with Vitamins A & E to ensure lips stay soft and supple all day long. Contains Aloe Vera Extracts to prevent dry lips and soothe chapped lips.






Magic BB Cream ( cik zira guna natural )

Magic BB Cream is an all-in-one product that acts as a moisturizer, makeup base, concealer and foundation that comes with sun protection and lightening properties. Contains Hyaluronic Acid to prevent fine lines and Vitamin E Derivatives to fight against free radicals. With its Brightening Powder, skin will appear brighter through continuous use of the cream. The result – skin that looks like it’s been reborn. SPF 25 / PA++.






cik zira suka sangat dengan silkygirl walaupun hanya guna 3 barangnya tapi memang sangat puas hati. bedak tu pun macam nak dekat habis. nanti nak cuba bedak yang BB Cream dia tu baru keluar dan murah jugak. tak sabar pulak!


inilah rupa cik zira hasil penggunaan 3 produk silkygirl 
dengan bantuan safi dan fair & lovely
tadaa!!





tak kisahlah orang kata cik zira guna produk murahan je ke perasan muda ke, janji cik zira suka dan sesuai dengan kulit cik zira. ada cik zira kesah?? hehehehe,,,, ^___*







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 12 februari 2012 9.35 p.m.

4 comments:

~♥ iella ♥~ said...

pakai gak bb cream..sangat bagus... barang murah tp ternyata hebaz...

hazirah abdul rahman said...

betul. setuju sangat.

si tuan putri kiUt said...

harga dan brand tak pentingg... janji serasi ngan muka..kan kan kan...

hazirah abdul rahman said...

ye, pun setuju sangat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails