SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, February 25, 2012

sebelum, semasa, selepas.





ini gambar cik zira kira-kira dua bulan lebih sebelum bergelar isteri orang,







ini gambar beberapa minit sahaja bergelar isteri orang






ini pula gambar beberapa hari bergelar isteri orang







syukur. kini sudah bergelar isteri kepada seorang suami yang amat disayangi. terima kasih suami sudi menjadikan daku ini sebagai isterimu,,, ^___^









~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 23 februari 2012 9.35 p.m.

6 comments:

Lyaa Suriany said...

sangat cantik sis..
seriously

ynadona said...

dear..langsing giler tau before kawen tu...jeles...hehehe

cik chinta said...

zie, tu gambar henna design buat kat mana? zie amik op katne ek? bole share?

hazirah abdul rahman said...

Lyaa Suriany :


yang mana satu cantik yang? hehe
anyway, thanx lya,, =)

hazirah abdul rahman said...

ynadona :


masih cuba mengekalkan kelangsingan dengan kerjasama pil halia dunia herbs,, hehe

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :



inai amek dengan akak yang buat pelamin tu. budak under dia yang buatkan, memang cantik. kaki dengan tangan RM 100. murah dah tu sebab survey tempat lain buat macam tu 200++. OP ialah hafizudin hamdan. memang cantik gambar dia amek. boleh search google atau fesbuk dia. tapi kena book awal sebab kt pun book dia setahun awal,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails