SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, March 12, 2012

bas sri maju baru.






sabtu malam yang lepas kan cik zira naik bas nak balik penang. cik zira naik bas sri maju. selalu naik bas yang lama tau. sekali malam tu dapat naik bas baru. masa bas sampai masuk platform tu ingatkan bas nya dua tingkat, tapi upanya setingkat je cuma tinggi dari bas biasa yang setingkat.







beli duduk memang single seat. seat nombor 12. tempat luas. seat besar. siap ada tv tapi tak boleh buka pun. eksyen aje tuh!






selalu tempat letak kaki untuk letak beg takdelah luas mana, tapi bas sri maju hari tuh besar dan luas. selesa sangat. puas hatilah dan harga bas sri maju ke penang ni tiketnya hanyalah RM 60 sahaja. tapi sebab cik zira beli online, RM 62. kalau nak dibandingkan dengan bas lain RM 65 JB-PNG.


muka bulat yang asal naik bas je mesti mengantuk,,, zzzzzz~~




cuma yang tak bestnya kan, setiap kali trip dari JB ke Penang, tak sampai seawal Penang ke JB lah. tu yang frust tu sebab subuh lewat sampai Penang. kalau Penang ke JB, pukul 6 pagi dah sampai. kecewa sikit di situ,,, huhu






em, tiket balik JB tak beli lagi, jadi tak tahu lagilah bila tarikhnya pulang ke JB. bercuti dahulu bersama suamiku di Penang ini.






okeh semua. jaga diri ye, makan sedap-sedap,,, ^___*






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 12 mac 2012 9.18 a.m.

3 comments:

~azillakhalison~ said...

BAS SRI MAJU WARNE MERAH KAN?HEHE

~azillakhalison~ said...

ZILA PON NAIK SRI MAJU..G MELAKA WEEKEND ARITU

hazirah abdul rahman said...

eh, bukan warna biru ke? bunga raya dia warna MERAH. yang tu bas MAJU rasanya,,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails