SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, March 2, 2012

beli bukan satu, bukan dua, tapi...




cik zira kan, kalau nak tahu, bila membeli belah terutama bila yang online memang tak beli 1 atau 2 jek. rasa macam sayang duit postage kalau beli sikit. jadi, dari dulu beli memang beli banyak, sebab dapat harga lagi murah.





baru-baru ni cik zira beli seluar palazzo style 4 helai. ada 4 warna, 4-4 cik zira beli. baru pakai satu warna hitam. sedap pakai.


comel kan kan? manalah tak rembat 4-4 sekali,, hehe



lepas beli seluar 4 helai tu, beli pulak inner neck 10 helai. ha, kan puas hati, senang nak pakai gi jalan-jalan ke gi kerja ke sebab ada syria chiffon yang jarang tu pun beli sekali 10 helai, jadi belilah jugak inner neck 10 helai.






itulah kata, cik zira ni beli bukan 1 bukan 2 tapi,,, banyak,,, ^____*







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 1 mac 2012 9.50 p.m.

2 comments:

Lisa said...

wahhh mmg btul2 shopping online ni pn zira kita ni heheh
takpe yg penting pakai kan
jgn simpan jer hahah

hazirah abdul rahman said...

betul tuh, beli memang kena pakai. tak boleh simpan je. memang kita pakai,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails