SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, March 27, 2012

hadiah-hadiah harijadi.





sejak 2010, cik zira dah belikan hadiah untuk diri sendiri setiap kali menjelang hari lahir setiap 27 Mac.






kalau 2010, cik zira hadiahkan diri cik zira dengan kamera nikon dslr D3000. sayang dekat kamera tu tapi dah dijual dekat sedara lepas 2 tahun bersama cik zira.


 



2011 pula, cik zira hadiahkan diri dengan beg tangan MERAH DKNY. sayang juga beg tangan ini. pakai sampai sekarang untuk keluar berjalan-jalan.


 



tahun ini? 2012? ada dua hadiah cik zira belikan untuk diri sendiri. satunya, RED Coach handbag. dan satunya lagi laptop kecik MERAH acer aspire one 722.


 

 



seronok bila sesekali dapat reward diri sendiri dengan beli hadiah yang diingini. rasa puas sangat-sangat. bila dah kerja penat-penat ni, apa salahnya setahun sekali hadiahkan diri dengan hadiah best-best kan kan...






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 26 mac 2012 10.42 p.m.

8 comments:

Cik Puan Bunga said...

MERAH FOREVER eh!

Merah awak tu dah jangkit dekat akak! HUHU!

cik chinta said...

tgh pkir, nk hadiahkn ape ek kat diri sindri tahun ni

hazirah abdul rahman said...

Cik Puan Bunga :


haah, forever and ever!


haah lah, baru lepas baca blog akak pasal JPO. dan suka beg carlo rino aka zila bakarin tu. menawan MERAHnya!

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :


ha, fikir jangan tak fikir. takpe, mahal sikit, setahun sekali,, ;)

saharinasaharudin said...

wahhh,red lappy ;)

Happy belated birthday :)

hazirah abdul rahman said...

haah, dah dapat pun red lappy,,


terima kasih dEar,, =)

Aiza Haris said...

merahh menawannn!!.... tahniahhh cantik beg tu....

ahkak pun dah tukar kalerr thn nii hahaha tetiba jatuh cinta kaler merah & pink.. acaner?

hazirah abdul rahman said...

MERAH cantik! hehe, beg MERAH cantik kan. yang baru tak pakai lagi, masih sayang, simpan elok-elok.



em, cane ye? baguslah ada suka MERAH,, ^__*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails