SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, April 24, 2012

kalau nak sewa baju arab, google je baju arab ye!





kepada sesiapa yang nak sewa baju arab untuk majlis bertemakan arabian, sila lah google baju arab ye. 






cik zira saja-saja je google taip baju arab dan rasa best plak sebab gambar yang keluar gambar cik zira pakai baju arab MERAH. lepas tu carian pertama, kedua, keempat dengan kelima keluar blog cik zira. jadi, senanglah kan kepada sesiapa yang duk mencari baju arab tu, silalah ke ...REDshop... ye. boleh tengok details di situ.






Insya Allah, dalam masa terdekat cik zira akan tambah stok baju arab dan aksesori untuk disewa. semoga rezeki dalam sewa baju arab ni makin bertambah. Amin.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 23 april 2012 10.05 p.m.

2 comments:

Kesuma Angsana said...

ok, klu ada nak pakai baju arab nnti sure saya cari........

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

boleh-boleh. ada nak pakai baju arab, sewa je dengan kita ye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails