SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, April 3, 2012

perlu ke JPN Johor.
pagi ni cik zira perlu dan wajib ke JPN Johor untuk tahu status cik zira. nak tanya kenapa cik zira tak boleh nak mohon online macam yang cik zira cerita pagi semalam dalam ENTRY INI.


sangat-sangat kecewa bila tak sabar nak isi online ni sekali tak boleh mohon guna online. sadis sangat. semalam tersangatlah kecewa, tapi cuba jugak bersabar. tanya pendapat ramai, semua kata terus je ke JPN memandangkan telefon banyak-banyak kali memang takde siapa nak angkat. 


jadi, pagi ni cik zira terus ke JPN dan bawalah dokumen penting mana yang patut, kot-kotlah diperlukan ke. malam tadi dah sediakan semua yang patut, photostat siap-siap terus masuk dalam fail nak bawa ke JPN.


dan nasib baiklah JPN dekat je dari rumah. takdelah jauh mana. cuma nak ke sana cik zira ni tidak berapa pasti. tapi takpe, bik ani tahu jalan, tanyakan jelah. harap tak sesat dan harap sangat masalah cik zira boleh diselesaikan bila pergi ke JPN tu.


hari ni dah hari ketiga permohonan e-gtukar. dah ramai dah mohon. hati rasa dah tak sedap, dah takut. tapi takpe, semua doakan, jangan putus asa ye cik zira. ikhtiar selagi mampu. Insya Allah, Allah tu Maha Kaya, Dia tahu apa Dia buat yang terbaik untuk kamu, cik zira ye.~sekian~


k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 2 april 2012 9.53 p.m.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails