SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, February 22, 2013

Tudung Syria Cotton ala Najjah



kalau semua yang dah tahu, cik zira memang sangat suka pakai syria. tudung awning tak suka sangat. lebih suka pakai syria sebab senang, sarung je dan boleh dipelbagaikan dengan pelbagai inner.


tak kisahlah jenis chiffon ke jojet ke cotton ke, semua jenis syria cik zira ada. maklumlah kan, dalam masa yang sama pun cik zira jual tudung, bukan sekadar pakai sendiri.


dan yang terbaru dalam koleksi ialah syria cotton ala najjah. nape ala najjah ye sebab di sekeliling tudung tu ada dijahit labuci-labuci ala-ala tudung keluaran najjah tu.


cik zira suka sebab cotton jenis tebal dan labuh tutup dada. sekarang pakai tudung nak cari yang labuh-labuh je, senang. tak payah nak pakai brooch ke apa. sarung je lepaskan, senang!



 si tembam 2 hari sebelum beranakkan khalisah

syria cotton royal blue dipadankan dengan inner klip biru muda



syria cotton Merah dipadankan dengan turban bercorak



cik zira ada 10 jenis warna berbeza yang semuanya cantik-cantik! suka sangat! baru pakai dua warna. satu warna royal blue pakai lagi 2 hari nak beranak gi kerja. lagi satu warna wajib iaitu warna Merah pakai masa majlis aqiqah dan cukur jambul baru-baru ni. banyak lagi warna cantik belum pakai.


ada ke yang berkenan dengan syria ni ea? kalau ada permintaan baru cik zira order untuk buka jualan ye. harga standardlah RM 35 je sehelai ye. kalau ada berminat bagi tahu tau!





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 17 februari 2013 2.40 p.m.

6 comments:

Peri PiA said...

boleh tgk gambar2 nya,berkenan

ke dah pernah upload mane? :)

nora fida said...
This comment has been removed by the author.
nora fida said...

zira , kt nk order..

nora fida said...
This comment has been removed by the author.
HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

hehe, ada juga yang berkenan ea.ok2,tunggu stok sampai ye,, =)

nora fida said...

dh dpt 4 lai.. nnti update wrna² yg mngancam yek.. hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails