SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, March 6, 2015

MOODREPUBLIKTOURPENANG - FINAL PART


setelah berpenat lelah. berjaya dapatkan khalisah balik. dukung khalisah balik kereta. khalisah dah bangun. keluar parking lepas tu berhenti tepi jalan buatkan khalisah susu. dia haus. time masa tu 1 lebih tengah hari. dah zohor.

terus balik rumah. dekat rumah keluarkan semua jubah. mandikan khalisah semua. zohor. lepas tu, apalagi, try lah semua jubah!

satu je masalah utama setiap kali cik zira beli jubah. semuanya kena potong bawah sebab labuh. cik zira bukan jenis pakai heels. jadinya tanak meleret bila pakai dengan flat shoes. dari 15 helai jubah tu, 4 jubah rinasalleh je takyah potong. labuh ngam ngam. lain lain tu 11 helai sume kena hantar potong. duit lagi kan. habis tu terpaksalah. selama ni beli pun semua kena potong. ada beberapa jubah je labuh ngam dengan tinggi cik zira 160cm.



khalisah temankan ibu try semua jubah. dia jadi tukang bagi ibu jubah seterusnya untuk cuba.

PUAS HATI! semua jubah cik zira suka. kalau calaqisya, cik zira pakai saiz s/m. rinasalleh saiz s atau m ikut dress. untuk dreemika je kena amek saiz L sebab cutting dia kecik. takmo pakai nanti sendat amek L. wila je cutting dia tak sesuai dengan cik zira. rasa macam nak letgo je satu tu. ada siapa nak tak? hehe

baiklah. rasanya ini saja perkongsian cik zira tentang hebatnya MOODREPUBLIKTOURPENANG. cik zira antara mereka yang sanggup berhabis ribuan ringgit untuk dapatkan apa cik zira nak. lepasni kena puasa shopping jubah. tengok je ye wahai cik zira. amin.



sekarang koleksi jubah dah ada lebih 40 helai. seronoknya!! jangan kata tak pakai ye sebab uniform cik zira sekarang setiap kali keluar umah memang jubah dan tudung xl! jadi memang gilalah duk kumpul jubah je sekarang.. =)

TAMAT.

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zira,
waaaaaaaaaaaaaaaaaa
banyaknyer he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails