Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

CIK ZIRA DI SINI JUGAK!!


keek : ierazira27
instagram : hazirah27
youtube : ierazirared
whatsapp/viber/tango : 012-7962386

Friday, August 28, 2009

perabot lagi : Rozel & Fella Design

bejalan di hari jumaat,,=)




hari ni,ktrg iaitu cik zira, mami ngan kakak emy berjalan lagi ke kedai perabot mencari sofa yg bekenan di hati,,

muka di dalam keta




begamba dan begedik dekat kedai perabot Rozel,,;>




pegi 2 kedai jek,,1 pergi Rozel pastu pergi Fella Design,,


last2 dan akhirnya, mami cik zira telah bekenan dengan sofa fabrik kaler ijau gelap dekat Fella Design tuh,,lagipon fella amek trade in sofa yg lama kat uma ni,,


akhirnya,pencarian selama 2 hari mendapat hasil,,Sofa di fella design menjadi pilihan,,minggu depan sofa baru akan diganti dengan sofa lama,,


tadi dekat Rozel, cik zira suka tgk set meja makan,,cantik2 dan unik2,,banyak kaler hitam,,tapi mahal2 la,,sesuai dengan jenama dan design nya,,dahla harga kusi ngan meja lain2,,mmg ske la tgk perabot ni,,ade 1 set katil ngan almari tuh bes gila la,,almari tuh sgt bes sbb boleh letak barang cik zira,,eee,,bila la nak ade uma sendiri ni,,,kena kumpul duit,,
























unik2 kan meja makan kat Rozel ni?sangat suka tp harga nya adoi,,,;>



jom tgk lagi perabot yg cik zira amek gamba tadi,,





inila set sofa yang mami beli utk raya nanti,,







perabot di fella design,,=)








takde da kot kisah perabot lepas ni,,hehe,,tapi malam kang nk gi tgk langsir plak,,hehe,,



cik zira bukan ape, kot2la boleh bantu korang, bagi idea perabot baru yg korang nak tuka menjelang raya ni,,tu yg post entry pasal perabot ni,,hehe,,jangan marah ha,,,=)





~sekian~





k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 28 ogos 2009 7.10 p.m.

2 comments:

Lilianna Mardiana said...

cantik la perabot kat fella design tu sis! my mum pun baru tukar sofa baru, tapi design ala ala gaya mewah gitu, i pulak rase tak berkenan, lagi lawa modern design rasanye mcm kt kedai fella design tu.

hazirah abdul rahman said...

hehe,,adatla tu kan lili kalo mak ngan anak pompuan taste lain sket,,

kat fella design ni more to fabric,,ade la dlm banyak2 tuh 2-3 jek yg kt bekenan,len tak bekenan sangat la,,;>

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails