SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, June 30, 2010

Chicken Chop Original Shop




selamat pagi kawan-kawan semua
pagi-pagi selasa ni, cik zira nak letak entry pasal makanan dulu ye
yelah, adalah lagi afdal blog cik zira ni bila dimulakan dengan makanan



malam semalam, ktrg makan malam jauh sedikit
di seberang



mencari kedai yang nampak cantik
jalan punya jalan, bertemulah
kedai tuh dari luar memang nampak meriah dengan lampu lip lap hari raya warna biru
memang class lah kalo r tgk dari luar



maka, ktrg pon makan di situ
memang ternyata dekorasi kedai makan tuh memang cantik







buka menu pon, 1st page dia bagi tahu special menu kat kedai tuh
tapi yang heran nya, kedai tajuk chicken chop tp special menu dia tak letak pon chicken chop
tak special kot,,hee






tp ramai makan chicken chop kat situ
oklah rasa dia, rasa chicken chopla,,ngee



masa ktrg datang tuh, tak ramai sangat, time nak balik tuh da start penuh da kedai tuh





cik zira makan sizzling chicken
masa sampai tuh berasap-asap
sos dia black pepper
minuman, cik zira amek carrot susu macam biasa, tapi tak berapa kick lah carrot susu dia






khalis makan chicken chop dan air bandung cincau





lepas tuh, ktrg order char hor fun plak
makan berdua
sedaplah jugak, kuah dia sedap, tp banyak sangat black pepper nya





sape yang berdekatan tuh, kalo tak tahu nak makan katne, leh jew datang kedai ni
tempat dia cantik, menu dia ada macam-macam, pilih sahaja




itu sahaja, sekian laporan makanan cik zira untuk kali ini
sampai berjumpa lagi di entry makanan yang lain ye,,=)


muka tersenyum kekenyangan,,=)







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 30 jun 2010 9.15 a.m.

6 comments:

ALYN_C3N1 said...

Ohh...kedai nie..dekat Telok Air Tawar kan...dh nk dekat ngn umah Alyn la tue..

Erm...cik zira nak tnya cikit leh?..semalm time dalam kul 7 lebih cik zira naik fery tak?..coz Alyn ade nmpk sorng ppuan tue muke cam cik zira la...

hazirah abdul rahman said...

oh, ye ke?kalo tahu umah alyn katne, t leh singgah,,=)


takdelah alyn, bukan kt tuh, kt tak nek feri semalam, guna jambatan,,
kul 7 lebih da sampai seberang dah,,

ALYN_C3N1 said...

Oo...nasib baik lagi alyn tak gi tegur..hahaha...

umah alyn kt bertam..hihi...sedap kn mkn kt kedai tue..

hazirah abdul rahman said...

ha,nak tego tgk-tgk dulu tau,,


sedap-sedap,,=)

Meey@ said...

hi zira, kat mn u mkn ni?mcm sedap jek..bg direction plez!haha..i pun kt penang juge..eh, salam kenal..=)

hazirah abdul rahman said...

ni kat seberang lah dEar
kat teluk air tawar
kt pon tak tahu map, khalis yang bawa,,

memang sedap
kedai pon cantik,,=)



salam kenal,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails