SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, June 1, 2010

dah janji kan akan kembali normal



assalamualaikum,,
selamat pagi selasa semuanya



terlebih dahulu nak cakap terima kasih pada mereka-mereka yang amek berat tentang cik zira memandangkan 3 entries semalam adalah sedikit luahan hati dan perasaan
cik zira sangat hargai nasihat-nasihat yang diberikan


buat alyn,siti, cik paro, kak ieda, wani, terima kasih komen yang diberikan
kepada lyaa tersayang dan BFF yang amat dirindui, terima kasih jugak sbb risaukan cik zira ni,,
sayang korang semua



dan
bila dah berjanji nak kembali dengan entry normal
janji pasti ditunaikan




sebelum tuh, tgk dulu ini dia muka si merah yang happy





cik zira dah okeh da
segalanya dah selesai
masih kembali bahagia dan gembira



yang selebihnya hanya mampu berdoa untuk yang terbaik
insya Allah,,=)



terima kasih sangat-sangat buat si dia yang sentiasa memahami dan cuba untuk berikan yang terbaik buat diri ini
sama-sama selalu doakan yang terbaik untuk segalanya,,



untuk lebih penjelasan, apa yang cik zira boleh katakan ialah



i am still single but my heart has been taken by someone...=)




(ooopsss,, ini pengakuan eksklusif ye,, jangan bagi tahu sape-sape tau,,hee)



hati telah cuba menyayangi seseorang dan kebahagiaan telah ditemui
cuma masa yang menentukan dan hanya Dia yang satu yang berhak menentukan apa yang terbaik




ha, tu jek
takmo reveal banyak-banyak
kehidupan akan diteruskan seperti biasa dan blog merah akan diupdate seperti selalu
merepek dan meraban dengan entry yang ntah pape jek rasa kadang-kadang,,hehe



masa ngah taip entry pagi ni pon hati tenang jek
takde macam semalam,,
syukur alhamdulillah,,,=)





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 jun 2010 8.37 a.m.

7 comments:

ALYN_C3N1 said...

haaa....bagus la cam tue sis...hehehe...cm nie la..jgn seday-seday dh ek...

hazirah abdul rahman said...

thanx dEar,,=)

Jantan Keparat said...

chaiyok2!
moga hbgn kamu brterusan...

hazirah abdul rahman said...

AMIN,,
terima kasih ye,,=)

aLeen aVriL said...

mesti yg selalu teman zira tuh kan yg reveal ckp suka kat zira..

huhhuhu...
neway moga hbgn kalian mjadi...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

salam
akak cuma nak cakap satu aje, awak sangat cantik

hazirah abdul rahman said...

aleen ~~ thanx aleen,,=)


carzybeatiful ~~ ye ke akak, time kasih sangat2,,suka lah akak puji kt,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails