SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, June 14, 2010

Nasi Kandar Line Clear



kejadian ini berlaku beberapa hari yang lepas
khalis seharian tak makan, malam kena cari makan kena sumbat dalam perut kosong dia tuh
lama dia berfikir nak makan ape walhal cik zira dah kenyang,,hee



last-last dia nak makan nasi kandar
mencarilah nasi kandar di belah bandar atau pon dipanggil belah-belah tanjung itu
kalo orang penang, tahulah bahawa di belah tanjung sangat banyak kedai nasi kandar
bersepah-sepah, pilih jelah
tapi, kedai yang ramai orang memang penuh dengan orang dan memang terkenal





ktrg pon makan dekat kedai nasi kandar Line Clear
macam tag line apek kan,,
memang ramai betul orang makan dekat situ
nak amek nasi pon kena beratur panjang
melayu, cina, india, sume makan kat situ
padahal kedai nasi kandar line clear ni bukanlah kedai yang proper tau kalo tgk
dia tepi kedai nasi kandar lain, macam di celah-celah bangunan
tp dah terkenal dan ramai makan kat situ


tgklah, ngah beratur pon sempat snap gamba,
org belakang pandang-pandang jeling-jeling,,








sambil beratur sambil tgk mamak kat situ masak lauk, buat air
tapi beslah, berbaloi beratur sebab memang sedaplah nasi kandar line clear tuh
patutlah ramai makan
lagipon, nasi dia memang nasi putih
kalo nasi kandar pelita ke, kayu ke, subaidah ke nasi dia bukan nasi putih
jenis nasi yang kalo makan banyak-banyak mesti muak







cik zira tak makan pon, teman khalis makan
tp dapatlah 3 suap rasa khalis punya nasi,,hee


sedap!

bil : nasi kandar, limau ais & sirap limau



duta tak berbayar Nasi Kandar Line Clear,, =)




sape datang penang, silalah try ye nasi kandar line clear,,
memang clear dan sedap,,hee





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 13 jun 2010 11.40 a.m.

2 comments:

Epa Zarifa said...

dulu pernah mkn kt situ..mase dtg penang...best!! bila la dpt dtg penang lgk...

hazirah abdul rahman said...

sedap kan,,
memang patut pon org ramai makan situ,,

takpe ea,datang penang gi makan lagi tau,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails