SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, July 20, 2010

dah diganti


hi semua
cik zira nak bagi tahu
cik zira memang tak pakai wallet tau
cuma pakai beg kecik sahaja yang ada 2 bahagian yang selalu orang letak enpon





entah kenapa lebih selesa pakai beg begitu
senang nak dibawa ke mana-mana
lagipon masih tidak berjumpa dengan wallet yang berkenan di hati
ada yang berkenan kat 2 blogshops ni jenama fossil, jenis kulit yang memang idaman kalbulah
kat malaysia memang takde design tuh, direct from USA
ada kaler hitam dengan corak2
sayang betul, kalo ada warna merah memang nak beli
yang hitam tuh pon masih dalam pemikiran nak beli ke tanak nak beli ke tanak
omaigod!
pelan-pelan fikir




dan buat sementara waktu, masih pakai beg kecik RM 5 yang bersepah-sepah boleh didapatkan di mana sahaja
beg merah kecik yang lama sudah rosak zipnya tapi duk pakailah jugak
seb bek letak dalam handbag jek




dan baru-baru ni beg rosak zip itu berjaya digantikan dengan yang baru
cari kat giant jek, kedai aksesori kat luar tuh
cari kena warna merah jugak lah kan, wajib tuh
tapi yang berkenan merah tak banyak, last-last amek merah tp gambar snoopy depan nya
takpelah, amek jela, tu jek warna merah yang cantik yang sama lebih kurang dengan yang lama




maka, bergantilah yang lama kepada yang baru
keluarkan lah segala harta dalam beg lama isi dalam beg baru
dah boleh zip dengan selamat
kalo tak duit kad sume terkeluar sebab tak boleh zip
yang lama pon dah pakai memang lama tuh kena buang dah sebab memang tidak boleh diselamatkan lagi
lama tau cik zira pakai beg tuh
dah sampai masanya kena cari pengganti baru
yang baru ni pon mesti pakai lama jugak sebab kalo dapat wallet idaman pon ttp akan pakai beg kecik ni sebab senang dan mudah nak ke mana-mana
sebab tuh nak cari wallet ala-ala beg macam ni jugak, senang sebab cik zira ni bukan suka yang leceh-leceh ni, payah jadinya, nak sume yang ringkas sahaja, senang keje
tak gitu?





sekarang, misi mencari wallet secara perlahan
tgklah kalo ada yang berkenan, maka adalah wallet cik zira
kalo takde, tak payah ada wallet, bukan keperluan pon
beringatlah cik zira, belum kerja lagi,
jangan nak teringin yang bukan-bukan plak,, ;D






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 20 julai 2010 7.11 p.m.

2 comments:

JAY said...

besday bile? nak bagi hadiah wallet nih.. heh..:P

hazirah abdul rahman said...

dah lepas lah noty boy,,
27 Mac,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails