SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, July 25, 2010

dinner best dengan BFF tersayang




malam semalam, dinner dengan BFF tersayang dekat Pelangi Indah
makan steamboat dengan BBQ
kat rumah time buka makan sket jek, mee goreng dengan lauk asam pedas dan sayur


BFF ku yang hijau-hijau,, =)




makan kat kedai tuh pon mana yang terlarat nak makan
pilihan sangat banyak tp time amek tuh takdelah tamak, amek setakat tahu nak makan, ada lebih pon sket-sket jek sebab memang dah tak larat nak masuk dah
tp cik zira harus makan sayur yang banyak,,hee




sambil makan sambil ktrg borak-borak sebab yelah, BFF kan cikgu kat sekolah seni JB
dan dia memang teramat sibuk
ada masa free macam ni baru ktrg jumpa dan borak-borak
dan semalam cik zira sangat happy sebab banyak dapat nasihat dari BFF dan cik zira akan ingat sume nasihat BFF sebab untuk kebaikan diri sendiri
insya Allah
thanx dEar, sangat hargai sume yang emy cakap semalam, thanx sangat-sangat





dan ktrg juga bertukar hadiah birthday
birthday cik zira 27 Mac yang lepas dan birthday BFF 8 Julai baru-baru ni
baru nak celebrate baru nak tuka hadiah,,hee
yelah, BFF dia yang sorang ni kan asek duk penang jek, belajar jauh, balik jarang
time cuti jelah baru nak jumpa




BFF bagi cik zira beg merah yang comel sangat neyh






dan dalam dia ada si comel ini
tadaa~~~





BFF suh bagi nama
sampai sudah ni cik zira takde idea lagi
nanti ea BFF, dah ada nama cik zira bagi tahu k
kad pon BFF bagi jugak, thanx tau dEar untuk hadiah ini =)





dan cik zira pulak bagi handmade card untuk BFF
dan long sleeve dress warna pink utk BFF
takut BFF tak muat jek sebab BFF tinggi lagi rasanya dari cik zira,,hee
harap BFF sukalah ye,,
happy belated birthday dEar,,






sangat suka bila dapat luangkan masa dengan orang yang kt sayang
dan cik zira memang sayang sangat BFF cik zira yang seorang ini
banyak perkara yang ktrg borakkan dan ada yang memang membahagiakan untuk dikongsi dan nasihat-nasihat juga dijadikan panduan,,







terima kasih wahai BFF ku tersayang untuk malam yang menyeronokkan bersama
makan dan borak-borak sebagai sahabat baik selamanya
sayang kamo ketat-ketat,, muahx!!!~~~~~






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 25 julai 2010 8.00 a.m.

2 comments:

* f i f y said...

betul3 sis zira....
kite pn sayang kawan kite sangat3....
frienship is everything...
:)

hazirah abdul rahman said...

yep,,=)


tapi kena betul2 ikhlas kan fify,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails