SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, July 1, 2010

KFC Toasted Pocketful



yay, entry makanan di pagi hari!
sangat suka buat entry pasal makanan, bila buat entry makanan je mesti teringat semalam makan ape lepas tuh terus rasa lapa nak makan lagi,,hee



semalam punya jauh lah sket makan malam
makan KFC je pon tapi sampai ke Balik Pulau nun, padahal KFC banyak jek yang dekat-dekat,, ;)





lagipon perkara utama yang menyebabkan ktrg nak makan KFC sebab ada benda baru kan
nama benda itu ialah KFC Toasted Pocketful
satu set Toasted Pocketful, fries dengan air mountain dew harga RM9++




sedaplah
sebab dalam dia ada ayam, ada keropok kentang yang sedap, jagung dan sos yang sedap
saiz dia pon besar, memang kenyanglah makan,,
sape tak try lagi, sila try, tak rugi pon






semalam makan kat situ pon, memang ramai beli pocketful tuh
lakulah kira





selain set baru tuh, ktrg makan snack plate jugak
cik zira makan chicken wing black pepper yang memang sedap cicah sos thai Life
sedap sedap
(ni yang suka buat entry makanan, rasa sume makanan sedap, seb bek stop kejap puasa,,hee)




kesimpulannya, ayam goreng terbaik memanglah KFC
dan Toasted Pocketful dengan isi ayam di dalamnya juga adalah sedap
sila jangan lupa untuk mencuba ye,,=)






~sekian~





k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 1 julai 2010 9.28 a.m.

2 comments:

ratna said...

harus dicuba ni..tp ada jagung..

hazirah abdul rahman said...

sedap jek kak,, cuba dulu baru tahu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails