SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, July 22, 2010

terkenal, cantik & mengandung





assalamualaikum dan hi semuanya
pertama sekali nak bagi tahu, entry ni tentang 2 orang wanita, isteri, blogger, terkenal, cantik dan tak lama lagi bakal menjadi ibu




suka melepak kat blog dorang sebab dorang memang best
dahlah cantik, suka bergaya dan bila mengandung pon nampak sweet sangat
alahai, suka tgk perut dorang tuh
dan kalau nak tahu, cik zira memang suka sangat tgk perut ibu-ibu mengandung, ntah lah kenapa, sebab nampak comel sangat perut membulat ada baby dalam tuh,,hee




siapakah dorang yang disebutkan ini?



pertamanya, model muslimah terkenal kak
amrina aziz
:




kak amrina ni tak lama lagi jek nak due, cik zira doakan semoga kak amrina selamat melahirkan
dahlah kurus cantik, perut pon sangat comel membulat
bakal mendapat baby girl
tgklah perut kak amrina, sungguh comel kan,, perut 37 weeks,, =)





dan kakak glemer lagi seorang dan tak payah diperkenalkan lagi rasanya, kak khayrany fadzlyny:




kak kai ni cik zira kenal dia bace blog dia sebelum dia kahwen lagi, memang kuat bergaya dan suka melaram, kak kai memang cantik dan masa mengandung ni dia tetap melaram
gamba ni kak kai masuk 30 weeks, comel kan perut nye,,
baju dan dress kak kai pakai masa ngandung sumenye cantik dan gojes sangat
kak kai bakal mendapat baby boy, cik zira juga doakan kak kai selamat melahirkan tidak lama lagi






wanita memiliki keistimewaan yang tiada pada lelaki iaitu dapat merasai nikmat mengandung dan melahirkan
dan sebab itulah, seorang suami harus sentiasa berada bersama si isteri saat isteri mengandungkan si anak selama 9 bulan 10 hari itu dan semasa sakit hendak melahirkan
belailah isteri dan bagilah sokongan padu kerana isteri telah berkorban banyak untuk seorang anak





wah, sempat cik zira berpuisi sebentar
yelah, banyak lelaki yang macam tak ambil kisah bila isteri mengandung padahal tak tahu seksa nak membawa anak dalam perut dan seksa nak melahirkan
tapi, rata-rata lelaki dan suami sekarang memang sangat mengambil berat dan sentiasa berada di sisi si isteri sehinggalah mendapat zuriat penyambung kasih
macam tu lah suami yang betul-betul penyayang,,
ingat tuh suami sekelian,, ^___^





dan kepada semua ibu-ibu yang sedang mengandung sekarang, cik zira doakan semoga selamat melahirkan dan sihat si ibu dan si baby
kepada ibu-ibu yang baru sahaja melahirkan baby comel, tahniah dan sesungguhnya pengorbanan bertarung nyawa untuk melahirkan itu amatlah tinggi nilainya
baru tahu bagaimana ibu-ibu kt melahirkan kt dulu
sebab tuh kt semua patut sayang ibu kt sampai bila-bila





ala, tersyahdu lah plak
okeh, tanak syahdu-syahdu dah
nak happy jek sehappy kak amrina aziz dan kak khayrany fadzlyny yang bakal mendapat anak sulong mereka tak lama lagi,, =)







p/s kak kai ngan kak amrina, kt curi gambar dari blog akak-akak tau, jangan marah ea,,








~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 21 julai 2010 11.30 p.m.

4 comments:

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

wah!!!!!! sweetnya ;)
doakan kak kai ye sayang.
xoxo

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
alamak,empunya badan bagi komen lah,,
thanx kak kai,,


kt doakan utk kak kai,,tak sabar nak tgk baby comel kak kai dan hubby kak kai,,=)

Diyana Amalina said...

saya suke entri ne.. i like, i like.. lau ada buton like nk like bnyk kali.. hehehe :-)

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
sambungan dia ada kat entry semalam,,
sebab takde FB la dEar, tu yang takde button like,, ngeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails