SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, August 2, 2010

BMI




hehe,,
nak kongsi-kongsi lagi, kalau sebelum ni panduan nak kawal berat badan kan
ni nak suruh korang tahu BMI korang
tahu kan BMI tuh ape?
Body Mass Index




cik zira dah kira dah cik zira punya
kat bawah ni ha,,



alhamdulillah
BMI cik zira adalah berat ideal
kena maintainkan atau kurangkan berat sket ke, tp 55kg tuh kira okehlah
kalau puasa-puasa, turun lah sket sekilo dua ke,,hee




korang tahu tak BMI korang?
kalau tak tahu, meh cik zira tlg







korang klik situ, nak tahu BMI ye
make sure korang ingat tinggi dan berat korang tau
lepas tuh, klik jek, korang pon tahu status BMI korang
agak-agak kurang berat tuh, tambahkanlah berat, agak-agak lebih berat tuh, kurangkanlah berat ye, dah ideal tuh, pandai-pandailah maintain ye, takyah gatal nak tambah atau kurangkan
dah ideal tuh bersyukur lah ye,, =)





itu sahaja perkongsian untuk entry kali ini
terima kasih ye luangkan masa baca entry ini ^______^





~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 1 ogos 2010 4.05 p.m.

2 comments:

syazwani said...

tkutla nak cek..sbb tau berat badan tak normal..GUMUK!!!hahaha

hazirah abdul rahman said...

alahai,yelah sangat syazwani,,
ntah2 ideal jugak sama macam kt,, kan kan,,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails