SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, August 23, 2010

mana korang suka?





hi semua, salam ramadhan





malam ni hanya nak bertanya pendapat dan berkongsi sahaja
entry ringkas





soalannya ialah :


kalau korang keluar berjalan kan, tak kiralah dengan member-member ke, adik beradik ke, bf ke gf ke kan, korang lebih suka ke mana?

  1. tengok wayang?
  2. men boling?
  3. karaoke?




makan tuh tak payah letak sebab makan memang acara wajib tak payah dipilih pun kan kan?





cik zira memang suka ketiga-tiga tuh tapi cik zira rasa korang pun sama kot
tengok wayang mesti dekat list atas sekali sebab tengok wayang tuh rilek jek
kalau macam men boling atau karaoke pun buat jugak tapi takdelah sekerap tengok wayang, betul tak pendapat cik zira? atau korang berlainan?
bolehlah kongsi ye





cik zira memang suka tengok wayang, suka jugak men boling dan sejak diajar oleh BFF karaoke pun cik zira dah mula suka, jadinya ketiga-tiga aktiviti ni memang cik zira ON jek kalau sape-sape ajak, takde masalah





jadi, korang pulak macam mana? mana korang suka?
atau ada tak aktiviti lain selain disebutkan di atas plus makan dan shopping?






JOM KONGSI







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 23 ogos 2010 8.10 a.m.

4 comments:

^linas^ said...

boling2~
guna energy cket dr tgk wayang n karoeke...heee

hazirah abdul rahman said...

oh iye ea?
betul jugak, tp nyanyi2 pun guna tenaga jugak kan,, =)


boling pun kt suka,, ^____^

juliet. said...

karaoke best! dpt melalak xkire sumbang ke ape ke. sume org xpeduli kn? jnji nyanyi happy-happy! :)

hazirah abdul rahman said...

betul-betul, pastu kalau dapat yang kaki layan tuh, sangat best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails