SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, August 2, 2010

nak yang ini ke nak yang itu



mode ~ keliru, mohon pertolongan kalian




cik zira kan pernah cakap nak kena beli wallet kan, yelah memandangkan insya Allah tak lama lagi nak bekerja, kenalah ada wallet, takkanlah nak guna beg kecik RM5 tu jek kan walaupun beg tuh memang berguna




dah survey kedai online dan memang ada yang berkenan skang neyh dan harga memang okeh
tapi itulah, ada masalah ni




masalahnya sekarang, ada 2 pilihan tau



pilihan 1 - checkbook wallet, kaler MERAH, harga RM119, tapi itulah, dia taklah sangat seperti yang cik zira nak yang boleh letak macam-macam dan dia agak ke'mak-mak'-an lah sebab design dia, tp memang cantik sebab kaler MERAH nya tuh,,



nak tgk, gambar seperti di bawah :




ini relic by fossil, memang suka dengan warna MERAH dia tuh dan sebenarnya ok jugak design cam neyh, banyak jugak boleh isi cuma itulah, macam mana nak isi pen drive ke hape sume benda-benda mak nenek cik zira yang banyak tuh,,huhu,,




ok






pilihan 2 : relic
by fossil jugak tp 3 in 1, wallet/wrislet/clucth, warna HITAM, masalahnya ialah, cik zira memang nak design seperti ini, memang exactly seperti ini, suka sebab leh letak macam-macam. harga dia RM125. tapi itulah, bukan kaler MERAH




ni dia walletnya :





yang ini memang suka sangat tp sayang takde kaler MERAH, kalau ada memang tak teragak-agak akan rembat sekarang jugak dan takdelah buntu benak fikiran macam sekarang,,







masalah-masalah
memang nak sangat wallet dan 2-2 okeh sebenarnya
tapi itulah kan
satu tuh memang kaler MERAH tp designya plak tak seperti yang dikehendaki
satu lagi memang nak sangat design seperti itu tapi kaler HITAM lah plak
pasal harga 2-2 dah ok dah, takde masalah
lagipun cik zira insya Allah boleh jaga baik, memang pakai lama, kulit plak tuh kan,,
macam mana ye?
dahlah yang MERAH itu ada 1 jek, hitam tuh ada 3 lagi tak silap,,
aduhai, macam mana ye?





tu yang nak tanya pendapat, rasa-rasa korang lah, mana 1 cik zira patut amek
yang MERAH ke yang HITAM?




agak-agak dah ada yang bagi pendapat, cik zira tanya akak yang jual tuh, kalau ada stok masa cik zira tanya nanti, cik zira memang nak rembat,,
hari tuh dah cari kat gurney plaza masa kat penang, memang takde design serupa ini, yang ini stok direct from USA
dan memang jenis yang tahan lasak punya wallet, yelah, maksudnya tak payah nak jaga-jaga sangat,, takut rosak ke hape kan,,




memang nak minta tlg sangat diberi pendapat,,
tolong cik zira ye,,
terima kasih semua,,
terima kasih sebab luangkan masa baca entry ini,,
tolong tau ^______^






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 2 ogos 2010 7.14 a.m.

5 comments:

cik diba said...

vote for black one!
senang nk isi mcm2. purse tak dpt kaler merah, bli la handbag kaler merah ye cik zira =D

.BUNGA. said...

HITAM ! HITAM ! HITAM !

:p

fmunyraz said...

hitam juga!

betul ckp cik diba tue handbag beli la color merah :)

dDhAsNidAr said...

hitam tu cantik.really nice one :)
xpe,after this u beli accecories merah plak k.

hazirah abdul rahman said...

okeh,,

thanx kepada cik diba, puan bunga mama adam, fmunyraz dan sis hasnidar,,


okeh, keputusan muktamad!


thanx sgt2,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails