SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, September 22, 2010

bila dah berjumpa...



SALAM SYAWAL






masih kisah 5 syawal
masa berjumpa dan beraya di Jusco tebrau dengan kemboja dan natalya
dorang tak ikut kitorang beraya sekali, jadi jumpa lah sekejap borak-borak dekat Jusco








cik zira ape lagi, tengok gelagat dorang, cik zira pun snap-snap lah gamba dorang
macam-macam gaya ada, kalau dulu masa sekolah dengan baju sekolah, sekarang sume deh besar-besar, dah bertunang, nak kawen sume
alhamdulillah, suka tengok kawan-kawan bahagia








hari lain cik zira dan BFF beraya dengan kemboja dan natalya pulak
entry tuh dah cite dah kan, tengok older post ye,, hee
cik zira memang malas nak link-link sume neyh,, ^_____*






insya Allah ye kawan-kawan sume, jumpa nanti 16 oktober masa Fadzilah menjadi isteri orang
kat sana sambung borak lagi ye






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 20 september 2010 12.28 p.m.

1 comment:

mizz sue said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails