SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, September 30, 2010

konvo di bulan november




salam buat semuanya
pagi ni cuma nak bagi tahu, insya Allah, cik zira akan berkonvo pada 2 november 2010 nanti
nampak gayanya, sumenye kena diselesaikan cepat-cepat, yelah, skang sume pakai online kan, lepas tuh nak masuk web asek tak boleh jek sebab sumenye nak buka web yang sama, kena lah tunggu sampai dapat






agak-agaknya macam mana gayanya yek kalau sendiri yang berkonvo? sendiri yang pakai jubah besar tuh, sendiri yang naik pentas amek scroll tuh ye? yang paling hazab, nak kena tunggu lama-lama tuh, mesti penat sangat. kesian yang menunggu tuh nanti
tapi takpe, bukan selalu pun berkonvo. jarang-jarang, kenalah bersabar menunggu, biasalah, adat berkonvo kan,,






semalam, surat UUM datang, tapi surat frame konvo tuh, pakej frame, cik zira tak decide lagi nak amek ke tak, tapi memang kena ameklah untuk buat kenangan, mestilah nak kena ada gamba konvo ye tak? nak tanya pendapat abah dengan auntie zie dulu lah, lagipun auntie zie ngan abah dah tahu tarikh konvo, kenalah minta cuti sebab anak kesayangan ni nak berkonvo. beberapa tahun sudah dekat UUM jugak abah berkonvo, tahun ni anak perempuan abah plak konvo di tempat yang sama, insya Allah






setakat ni, nasib kitorang bebudak TEYL COHORT 3 masih samar-samar, masih menunggu sahaja dan terus berdoa, senarai nama masih belum diketahui
tolong sama-sama doakan ye semoga cik zira dan rakan-rakan cohort dapat bekerja secepat mungkin
sudah lama rasanya tidak buat apa,, huhu






hari jumaat ni dah 1 oktober, sekejap jek kan
lepas habis oktober, berkonvo plak, cik zira akan ke UUM Sintok itu yang sudah lama ditinggalkan
jumpa kawan-kawan semua di sana ye  ^___________^






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 29 september 2010 3.21 p.m.

2 comments:

noor afiqah said...

salam...
dah sampai ek, surat?
biar r suratape pom, asal dari uum...
at least ade khabar berita...huhu.
kenapa fqa x dpt lsgi...
selalu riso taw...takut yer salah hntr ape2 kat alamat lame...
diorang ni, org bagi new address, bukan nak amek berat. hohoho...

hazirah abdul rahman said...

surat frame gamba konvo fiqa,,
kt dah dapat semalam
agaknye alamat fiqa tuh kan,,


fiqa dah tahu 11 haribulan ni?harap-harap takde masalah lagi kan lepas ni,, insya Allah,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails