SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, September 6, 2010

yeayea,nak raya



salam penghujung ramadhan
hari ni dah isnin kan, hari ni dah 6 september
cubalah kira, tak bape hari jek lagi nak raya dah
Ya Allah, rasa kejap sangat kan sebulan tuh, alih-alih dah nak raya dah hari jumaat ni, insya Allah






tak saba
ada yang dah berada kat umah dah, dah pulang nak beraya dengan keluarga tersayang
ada yang masih belum pulang dan tak sabar nak balik kampung
yang pentingnya semua dah tak sabar nak beraya ni
betul kan





cik zira pun
rasa teruja sangat setiap kali nak sambut syawal, kemeriahan beraya ni lain sket
rasa happy sangat dapat berkumpul dan dapat tengok muka atok happy sangat bila anak cucu sume balik berkumpul kat rumah ni






ISNIN 6 SEPTEMBER, 27 RAMADHAN kan?
maknanya, 3 hari lagi jek
tak sabar kan kan





yeayea, dah nak raya dah upenye
macam nak gi gosok baju raya sekarang lah ^___________*


macam gini ke ea muka budak tak sabar nak sambut raya,, 
bolehlah, konon-kononlah,, ngee
(gamba beberapa tahun lepas)



selamat menyambut syawal buat semua
nanti update blog versi raya tau, mesti best tengok korang dengan baju raya korang
tak sabar tak sabar






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 1 september 2010 10.40 p.m.

2 comments:

ALYN_C3N1 said...

wah...smgt cik zira yer...hehe

hazirah abdul rahman said...

eh, mestilah Dear,,nak raya mesti kena semangat,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails