SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, October 23, 2010

LikE





ada suatu hari tuh, cik zira aka Teacher Zira ni bagi kerja dekat budak-budak 3 Dedikasi
lepas bagi 2 kerja bertulis dalam buku latihan, cik zira bagi lah soalan bonus suruh dorang jawab sebelum dorang hantar buku kat cik zira






sebelum tuh, tanya dorang dulu, "do you like me?"
jawapannya dah tentu-tentu, "YES!!!!"
(kang kalau tak YES kang teacher MERAH ni majuk,, kekekekke)






jadi, cik zira bagi soalan BONUS, "why do i like my teacher?"
give 5 reasons.






masa tanda buku tuh, macam-macam jawapan dorang bagi, dengan ayat grammar tunggang terbalik, spelling ntah ke mana, tapi bagus, sekurang-kurangnya dorang cuba nak menulis dalam english dan ekspresikan apa yang dorang rasa






ada banyak sebab dorang suka cik zira yang buatkan cik zira tersenyum sorang-sorang masa tanda buku dorang, tapi yang paling tak boleh tahan ialah yang SATU ini:






sangat sangat sangat kelakar tak boleh tahan
mungkin maksudnya jadi seorang isteri yang baik bila dah kahwin dengan pakwe kot
tapi yang ditulisnya jadi seperti itu






takpelah dEar, tu dah kira doa jugak tuh, teacher zira sangat hargai walaupun ditulis dan ditafsirkan sebegitu rupa, janji adalah bunyinya jugak, kira oraitlah tuh kan






dan macam-macam jawapan lah lagi yang dorang bagi
sebab teacher slim lah, tinggi lah padahal 160 cm jek, sebab teacher pandai cakap english lah (padahal terkontang kanting gak, wat-wat terer jek,, agagaga), teacher baiklah, penyayang, cantik dan macam-macam lagilah
macam-macam jawapan cik zira terima, terima kasihlah ye anak-anakku






ha, lagi satu, siap bagi jawapan sebab teacher close aurat,, hehe
dia suka sebab itu,, baik betul jawapan dia, sangat suka cik zira baca,,, =)








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 23 oktober 2010 3.45 p.m.

2 comments:

JAY said...

suweetnye anak murid notygurl!!

hazirah abdul rahman said...

haah, suweet sangat-sangat,, jawapan dorang sangat kelakar lah noty boy!,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails