SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, October 16, 2010

MERAH itu sudah seMESTInya





oh, hari ni sudah hari sabtu rupanya
hari ni dan besok akan berehat di rumah dan isnin kembali ke sekolah untuk bekerja







hari ni sungguh ramai orang berkahwin
termasuk sahabat cik zira, Pn. Fadzilah Buni itu
cik zira akan ke majlis beliau bersama BFF dan tunangnya dalam pukul 2 petang nanti
tapi sebelum tuh akan bawa bik ani gi kenduri jugak di Tun Aminah dan pada sebelah petang selepas balik dari kenduri Fadzilah akan ke taman rinting pula sebab ada sedara akan menunaikan Haji






kiranya, jadual cik zira hari ni penuh jugaklah
cuma pagi-pagi begini boleh berehat
oh lupa, pagi tadi selepas subuh bawa bik ani ke pasar larkin, bik ani beli lauk






cik zira sarapan jemput-jemput dengan sambal tumis ikan bilis pagi ni
nanti gi kenduri nak makan-makan lagi, cik zira tak sabar memandangkan perut cik zira ni selang bape minit asek lapa je kejenya walaupun kata nak insaf nak jaga makan tapi sebenarnya di mulut jek kata nak insaf tapi hati tetap nak makan bila perut berasa lapa,,







oh iye, untuk kenduri hari ni, cik zira akan pastikan MERAH itu melambangkan cik zira seperti kebiasaan memandangkan akan bergambar dengan kawan-kawan yang lain, insya Allah
cik zira WAJIB lah kan berMERAH-MERAHan






jadinya, semalam macam dah fikir nak pakai dress
tapi tadi, ada idea lain sket plak
memang akan pakai dress MERAH tapi di luarnya itu cik zira akan sarungkan kebaya MERAH cik zira tuh
dah keluarkan dah letak atas katil cuma tudung belum fikir nak pakai tudung ape
jap lagi lah fikir, nak update blog MERAH kesayangan dahulu


dress MERAH yang ini

kebaya MERAH yang ini




apalah agaknya gaya bila pakai dress + kebaya ea?
macam mana lah rupanya,,
ah cik zira ni, ada-ada saja, idea datang terus nak cuba
takpe, rasa ok, teruskan pakai, tak ok, kena cari idea lain, tapi rasanya ok lah tuh,, ;)








yang penting nak bergaya, cik zira kena pastikan ada warna MERAH
itu paling utama menggambarkan siapa diri cik zira ini,,,    ^___________^






dan plus jerawat baru nak tumbuh pun dah MERAH-MERAH ni, bolehlah join sekali gi kenduri,, ngee









~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 16 oktober 2010 10.03 a.m.

3 comments:

~♥ iella ♥~ said...

tetap meriah walau pakai apa pun bila ada warna merah..hihi

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

hazirah abdul rahman said...

iella ~~ betul tuh dEar,, bila adanya warna MERAH, pakai ape pun nampak CANTIK ^__^



chilabaeys ~~ thanx,,
insya Allah akan join jika ada masa terluang k,, terima kasih kerana menjemput,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails