SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, October 21, 2010

Peperiksaan Akhir Tahun




kalau beberapa belas tahun yang sudah, cik zira menduduki peperiksaan akhir tahun di sekolah rendah, tapi setelah berusia 24 tahun ini, cik zira pula akan menjadi guru mengawasi murid-murid menduduki peperiksaan akhir tahun






sekejap jek masa berlalu






sekarang, dah jadi cikgu pula
di SK TAMAN CENDANA, pasir gudang






jadual peperiksaan dan pengawasan dah dapat
kena teliti betul-betul supaya tanak buat silap sebab peperiksaan ini penting
kena rajin bertanya kalau tak tahu, tanak sebab cik zira, mendatangkan masalah kepada orang lain pula





insya Allah, cik zira akan buat dengan baik
walaupun baru sahaja di sekolah itu, cik zira akan cuba yang terbaik






setakat ini, alhamdulillah, budak-budak dajah 3 yang cik zira aja english semua okay sangat, dorang hormat walaupun bising-bising sedikit tapi masih ada batasnya, itu yang mustahak
boleh dikatakan hampir semua Tahun 3 cik zira dah masuk mengajar dan dorang pun dah kenal cik zira



teacher zira mendoakan untuk anak-anak murid tersayang 
menghadapi peperiksaan minggu hadapan,, =)





cik zira doakan dorang boleh buat exam next week ni dan dapat keputusan cemerlang, AMIN






SK TAMAN CENDANA akan menghadapi peperiksaan akhir tahun 
pada 26-29 oktober 2010







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 20 oktober 2010 9.23 p.m.

2 comments:

firahadifa said...

owh... english teacher yer... my sister pon teacher english gak...

hazirah abdul rahman said...

haah kak, cikgu english,, baru nak mula bekerja,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails