SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, October 28, 2010

pulanglah si mayam tonetku




bik moi sekarang di KL sebab dia ada meeting
buat beberapa hari ni cik zira terus balik umah lepas sekolah, tak payah nak amek bik moi kat rumah dia kat larkin sebab bik moi kat KL dah
kiranya macam semalam, kul 7 cik zira dah sampai umah atok, dah siap makan sebab lapa bila sampai tuh





bik moi kata nak bawa mayam tonet balik uma atok nanti
harap-haraplah dia ikut bik moi balik sebab kak jira dia ni sudah merindui dia sangat-sangat






si tonet tuh tak sabar nak jumpa bik moi dia sebab dia nak tunjuk hadiah dia dapat nombor 2
sungguh kat sekolah kejenya tido jek, terer gak si tonet ni boleh dapat nombor dua padahal umur dia baru 4 tahun, kalah budak yang 5 tahun






MAYAM MEMANG TERER!!
kak jira tahu dah..
mulut kepoh macam tuh pun pandai tau, pandai buat semua benda,, hehe






wahai si MAYAM TONETKU
silalah pulang wahai cayangku, sudah kangen sama kamu si kecik!!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 27 oktober 2010 10.00 a.m.

2 comments:

noor afzan said...

wah, pandainya dia zira..

jenguk.
ada entry khas tuk blog2 kesayangan noorafzan that include kamu.

hazirah abdul rahman said...

haah, mayam tonet budak cerdik,,alhamdulillah,, =)


oh, iye ke?
sekarang jugak nak jenguk,,



thanx afzan dEar!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails